Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Kruidvat Body Butter Pink Grapefruit & Lemon

Kruidvat bodybutter

Door Alette – Bodybutters zijn geliefde producten voor de winter. De meeste van ons zullen de versie van The Body Shop wel kennen. Heerlijke boters, maar wel een beetje aan de prijs. Kruidvat komt nu met een budgetvariant en ik heb voor jullie getest of deze net zo fijn is.

budget bodybutter

Van TBS is mijn favoriete geur pink grapefruit. Ik was dus ook blij verrast toen ik dat ook op deze versie zag staan en hoopte dat de geur net zo lekker zou zijn. Bij het openmaken van de verpakking, bleek dat helaas niet het geval. Toch bleef ik nog even aan het potje snuffelen want, hoewel en beetje chemisch, lekker vond ik de geur wel!

bodybutter swatch

De substantie is stevig, zoals je van een bodybutter kunt verwachten. Eenmaal in aanraking met je huid wordt het product dunner en kun je het redelijk makkelijk uitsmeren. Het product duurt er lang over om in te trekken, maar ook dat is zoals je kunt verwachten van een bodybutter. Het voelt lekker op mijn huid en zorgt er voor dat mijn huid weer zacht aan voelt.

De geur is vrij aanwezig en blijft ook best een tijdje hangen, dus het is belangrijk dat je de geur van het product lekker vindt. Verder vind ik het een prettig product in gebruik en (zeker gezien zijn prijs) een goede aankoop!

Kruidvat Bodybutters kosten €2,35 voor 250 ml.

Liefs, Alette

 

 

 

16 reacties op “Kruidvat Body Butter Pink Grapefruit & Lemon”

Nu het herfst is heb ik met mijn geteinte huid altijd problemen want het is zo droog.
Ik had nog nooit bodybutters gekocht. totdat ik er laatst 1 aangeschaft had.
Het is echt zo fijn en hydrateert de huid, maakt het ook soepel en zacht.
Nooit meer last van een uitgedroogde huid. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.