Categorieën
Beauty Nagels

Essence ‘Circus Circus’ Colour Nail Polish

Vanaf begin deze maand is de feestelijke limited edition ‘Circus Circus’ van Essence bij het Kruidvat verkrijgbaar en neemt je mee naar een wereld vol glitter, glamour en magie.  Nog voor de collectie in de winkels lag heb ik je al kennis laten maken met twee Stay all day longlasting eyeshadows en vandaag is het de beurt aan de Colour Nail Polishes!

De Circus Circus collectie heeft in totaal vier nagellakjes maar dit zijn geen gewone lakjes, het zijn duo’s. Ieder duo heeft twee lakjes, een basiskleur en een glitterende topcoat. De lakjes hebben allemaal leuke circus gerelateerde namen meegekregen: 01 My sparkling acrobat, 02 Don’t feed the tiger, 03 Applause applause en 04 Cotton candy. Op onderstaande foto zie je 3 van de 4 kleurtjes.

Ik vind deze nagellak duo’s er echt superleuk uitzien en helemaal passend bij het circus thema. Vanaf de persfoto’s vond ik ze er in eerste instantie niet heel veelbelovend uitzien, maar gelukkig zijn ze in real goed uitgepakt. Het hele duo idee van deze lakjes is best vernieuwend en weer eens wat anders dan de standaard nagellakjes in de limited edition collecties. Ieder Colour Nail Polish duo heeft een mooie, creamy basiskleur en een flakie-achtige topcoat die de basislak een echt glamourous effect geeft.

In het middelste zwarte gedeelte van de duo’s vind je aan beide kanten een kwastje dat lekker lang is en heel fijn lakt. Daarbij zijn de lakjes zelf ook van superkwaliteit: de creamy basiskleuren dekken al met één laagje, al heb ik er voor een nog mooier effect van ieder twee aangebracht. De lakjes zijn ook nog eens vrij snel droog waardoor je de topcoat er al snel overheen kunt aanbrengen.

My sparkling acrobat heeft een mooi glanzend, creamy zwart lakje en een transparante topcoat met gouden glittertjes en flakies. De combinatie van deze twee is erg mooi en geeft een heel feestelijk en chique effect. Op dit moment draag ik de My sparkling acrobat op mijn nagels en ik blijf er naar kijken, het is zo lekker glitter & glamour!

De Applause applause combinatie heeft een mooi helderrood creamy lakje met een rode topcoat. De topcoat bevat zowel flakies als glittertjes en doet met de rode kleur echt aan circus denken. Dat de topcoat dezelfde kleur heeft als de lak is een beetje jammer, want deze valt daardoor een beetje weg.

Cotton candy vind ik er van vanaf de buitenkant het leukst uitzien met het paars/roze kleurtje. De basislak is een mooie donkerroze kleur dat af en toe ook wat paars in zich lijkt te hebben. Ook bij deze geldt dat de topcoat ongeveer dezelfde kleur als de lak heeft en daardoor niet heel goed zichtbaar is, maar het is alsnog een mooie combinatie!

Pluspunten
Duo Colour Nail Polishes zien er heel leuk uit en zijn vernieuwend
Lakjes dekken slechts met één laagje al goed en zijn snel droog
Het lange kwastje lakt fijn

Minpunten
 Slechts tijdelijk verkrijgbaar
De topcoats van de rode en roze lak vallen een beetje weg in de basiskleur

 De Essence ‘Circus Circus’ Colour Nail Polishes zijn voor 2,79 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij zo op het eerste gezicht van deze duo Colour Nail Polishes? Welke combinatie is jouw favoriet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

16 reacties op “Essence ‘Circus Circus’ Colour Nail Polish”

ik heb zo lang gewacht op de review! Maar eerlijk gezegd ben ik enorm teleurgesteld. Alleen het 1e lakje vind ik echt waw en zou ik misschien nog kopen, maar de andere 2 vind ik echt niets. De kleuren op zich zijn erg mooi, maar die topcoat verpest het (voor mij toch) een beetje. Jammer!

Hier ligt deze LE nog niet in het schap. Jammer, want ik heb al wel een paar dingne op het oog. Die nagellakjes zijn wel apart, vooral de verpakking al. Je zou als je ze zo ziet denken dat het een gloss is ofzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.