Categorieën
Beauty

Beauty question van de week #1

Dagelijks spoken er allerlei beautygerelateerde vragen door mijn hoofd als: wat is nou een normale en redelijke prijs voor een oogschaduw, hoeveel zou iemand anders maximaal voor deze lipstick over hebben, gaan andere meiden zonder make-up de deur uit? en lijkt het me leuk jullie wekelijks een vraag voor te leggen om erachter te komen hoe jullie over sommige stellingen denken en om hier een beetje over te discussiëren!

De vraag van deze week luidt:

‘Draag jij make-up vooral voor jezelf of toch meer voor een ander?’

Als ik hier zelf antwoord op zou moeten geven zou ik zeggen: allebei een beetje. Natuurlijk gebruik ik make-up om er voor mezelf goed uit te zien en ik ga dan ook niet snel zonder make-up de deur uit, dan voel ik me toch een stuk minder zeker. De keren dat ik geopereerd was ben ik best een heel aantal keer zonder make-up de straat op gegaan, maar toch voelde ik me dan niet helemaal mezelf en had ik het idee dat iedereen naar me keek. Behalve dat ik het zelf leuk vind om make-up op te brengen en er van te genieten als het naar mijn idee mooi zit, vind ik het stiekem toch ook wel leuk als ik een complimentje krijg dat ik me mooi opgemaakt heb, dus ook dat speelt wel een beetje mee.

Ik ben erg benieuwd hoe dit bij jullie is!

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

20 reacties op “Beauty question van de week #1”

Ik draag het alleen voor mezelf. Mijn vriend vindt me zonder makeup het mooist en voor de rest maakt het me niet zoveel uit of mensen me mooi vinden. Natuurlijk, een complimentje is leuk, maar daar doe ik het niet voor.

Leuke vraag trouwens!

Nu ik er zo over nadenk, ik denk toch dat ik het ook veel voor de anderen doe, omdat ik bang ben dat mensen me anders misschien raar gaan vinden.
Wat best tegenstrijdig is, omdat ik qua gedrag helemaal niet zo doe dat de rest me aardig gaat vinden xd

Ik draag het voor mezelf, het maakt me niet uit wat andere mensen van mij vinden.
Ik vind het een heerlijk gevoel om mij ’s ochtends op te maken terwijl ik keihard met mijn favoriete muziek meezing.
Als ik een dag geen zin heb om make-up op de doen, dan doe ik dat niet.

Ik draag het puur voor mezelf, ik ga ook gerust de deur uit zonder als ik er geen zin heb om mijn make-up te doen.
Meestal draag ik wat extremere oog looks en mensen kijken me dan ook regelmatig vreemd aan maar dat boeit me niet ik vind het leuk en daar gaat het me om.

ik draag het voor mezelf, ik heb sowieso altijd standaard mascara op, maar dat is omdat ik het dan zelf persoonlijk mooier vind omdat het dan lijkt alsof ik grotere ogen heb. ik vind dat ook een stup verfrissender staan.
en als foundation, blush, etc. opdoe is dat ook voor me zelf. ik vind het altijd leuk om mezelf optemaken, en dan savonds de helft eraf halen en dan kijken wat het verschil is. met makeup kan je zo veel, en dat is zo leuk(:

Wat een leuke vraag! Ik draag aan de ene kant wel make-up voor mijzelf, want ik vind dat ik er bijvoorbeeld zonder mascara erg ziek uitzie. Aan de andere kant vind ik het ook wel erg leuk om gewoon verzorgd en daar hoort voor mij toch ook wel wat make-up bij, de straat op te gaan!

Interessante vraag! Ik draag make-up voor mezelf, maar toch ook wel voor de ander. Ik draag het voor mezelf om zelfverzekerder te zijn, en voor de ander zodat ze niet tegen een vermoeid, verslapen gezicht aan hoeven te kijken de hele dag.

Voor mezelf… denk ik! Haha. Ik draag dagelijks niet zoveel make up, maar teken wel mijn wenkbrauwen bij en doe wat mascara op, dan kan ik tevreden in de spiegel kijken. Maar als ik uit eten ga met mijn vriend of ga shoppen met vriendinnen doe ik wel wat meer op (dus voor hun) =)

Ik doe het helemaal voor mezelf, het is voor mij een grote hobby en ik vind het superleuk van alles uit te proberen.
Als ik bijvoorbeeld op zondag niet de deur uit hoef doe ik ook vaak make up op, dan probeer ik juist iets heel nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.