Categorieën
Beauty Make-up

Rimmel Glam’ Eyes HD Eyeshadow Quad – 005 English Rose

Dit jaar komt Rimmel London met een leuke X-Mas partycollectie dat een combinatie van zowel bestaande als nieuwe items bevat om jezelf de komende kerstdagen van een georgeous partylook te voorzien! In deze partycollectie vind je een Exaggerate eyeliner, een Day2Night mascara, twee kleuren Lycra® Pro nagellak, twee Crack Your Colour Crazy topcoats en last but not least een aantal Glam’ Eyes HD Eyeshadow Quads, waarvan ik vandaag 005 English Rose aan je ga laten zien!

Deze Glam’ Eyes HD Eyeshadow Quads zijn nieuw in het Rimmel assortiment en zijn verkrijgbaar in de kleuren 001 Black Cab, 003 Royal Blue en 005 English Rose. De oogschaduws in het paletje komen in de vorm van de Engelse vlag en is hiermee direct te herkennen als een typisch Rimmel product. Op de achterkant van het paletje vind je de naam en een korte instructie hoe je de vier kleurtjes kunt aanbrengen.

Het paletje bevat dus vier kleuren oogschaduw: een lichtroze en drie bruintinten die allemaal een glanzende finish hebben. Zoals je op bovenstaande foto kunt zien is kleur 1 te gebruiken als highlighter, kleur 2 voor over je gehele ooglid, kleur 3 voor in je crease en kleur 4 voor in je buitenste ooghoek.

Natuurlijk hartstikke leuk die Engelse vlag, maar deze vorm is alles behalve praktisch werken met die kleine en smalle vakjes. De enige kleur die een beetje normaal is te gebruiken is de lichtroze en de rest is met je vinger, laat staan met een kwast, bijna niet op te pikken. Om de oogschaduws te swatchen heb ik ontzettend zitten priegelen om elke kleur afzonderlijk goed op mijn vinger te krijgen want steeds kwam er ook een beetje kleur van het vakje ernaast bij, echt heel irritant. Ondanks dit nadeel heeft het paletje wel hele mooie kleurtjes en is het des te jammer dat ze niet goed te gebruiken zijn.

Wat mij betreft is dit een hartstikke leuk en mooi paletje maar heeft het 2 grote nadelen: 1. de niet praktische indeling met de kleine vakjes en 2. de prijs van € 11,99. Sorry, maar ik vind dit echt teveel geld voor zo’n klein oogschaduwdoosje dat alles bij elkaar slechts 2,5 gram bevat. Heel jammer, want ik denk dat de prijs veel meiden zal tegenhouden in de aanschaf van dit leuke quadje.

Pluspunten
Oogschaduws zijn goed gepigmenteerd
Hebben mooie kleur en glans
Quad ziet er leuk uit met Engelse vlag

Minpunten
Prijs van € 11,99
Vorm Engelse vlag (kleine vakjes) werkt alles behalve praktisch

 De Rimmel Glam’ Eyes HD Eyeshadow Quads zijn voor € 11,99 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als Kruidvat, Etos en DA.

Q: Wat vind jij van de prijs van € 11,99 voor dit eyeshadow quad, redelijk of teveel?
Zou jij deze kopen?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

15 reacties op “Rimmel Glam’ Eyes HD Eyeshadow Quad – 005 English Rose”

Ik vind het een mooi palette, met mooie kleuren, maar inderdaad: de indeling van de vakjes is ontzettend onhandig! En de prijs vind ik ook net iets té, daarvoor vind ik de kleuren net niet bijzonder genoeg.

De vormgeving van het palette en de kleuren vind ik erg leuk! Maar praktisch lijkt het me zeker niet! €12 voor vier mooie kleuren vind ik niet te veel, maar als het gaat om een merk wat op dieren test wil ik eigenlijk nog geen cent sponsoren.

Ik vind het palette er prachtig uitzien en ik heb hem ook al een paar keer in mijn handen gehad. Ik vind het alleen echt wel een nadeel, dat de vakjes van de vlag zo ieniemienie zijn. Dit lijkt mij totaal niet praktisch, waardoor ik hem steeds weer terug leg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.