Categorieën
Beauty

Een aantal beautyvragen aan Gigi Ravelli!

Ondanks het onstuimige weer gingen vanmiddag in Rotterdam tientallen vrouwen de straat op om te demonstreren tegen een veelvoorkomend mannenprobleem: keihard, vies vet haar waar veel teveel gel in zit. Actrice Gigi Ravelli (Lorena uit Goede Tijden, Slechte Tijden) voerde de vrouwelijke stakers aan met als doel snel verandering in deze zogenaamde ’trend’ te brengen. Dat deze demonstratie hard nodig was blijkt wel uit recent onderzoek van Axe dat vertelt dat ruim 70% van de Nederlandse mannen, ten onrechte!, denkt dat hun keiharde kapsel juist enorm in de smaak valt bij vrouwen. Ehhh, wát?!! By Sjanty steunt Gigi’s strijd tegen vies, vet, keihard mannenhaar en mocht haar tijdens de staking een aantal beautygerealteerde vragen stellen!

Wat vind jij behalve keihard, vies vet haar nog meer afknappers bij een man?
“Haar moet gewoon heel verzorgd zijn, dus niet teveel gel erin. Ik knap ook af op van die enorm grote en harde spikes, dan vind ik niet mooi. Ik vind roos ook een enorme afknapper. Wat ik ook not-done vind is als mannen vlekken in hun kleding hebben.”

Wat vind jij zoals keihard, vet haar bij mannen echt not done in het uiterlijk bij vrouwen? Haar dat helemaal stijf staat van de lak, knalblauwe oogschaduw like the eighties, bruine lipliner, superdunne wenkbrauwen, spinnenpoten mascara, een dikke laag foundation of misschien heel iets anders?
“Teveel van iets is natuurlijk nooit goed. Voor televisie moet je altijd iets meer make-up ophebben. Die hoeveelheid make-up moet je niet overdag op straat ophebben. Je ziet soms vrouwen die teveel foundation ophebben, dat vind ik zo zonde. Je huid moet je niet verbergen en al die foundation maakt het vaak nog lelijker. Ik vind een bronzing poeder, blush en een goede mascara mooi. Ik denk ook dat mannen niet van teveel make-up houden. Ik zou gewoon rustig aan doen met make-up en dan alleen een beetje mascara en een blush gebruiken. Lekker naturel, that’s it.”

 Wat is jouw ultieme beautytip voor de bezoeksters van By Sjanty?
“Ik ga vaak in bad, dat vind ik heerlijk. Daar raak je zo heerlijk ontspannen van. ’s Avonds doe ik altijd een natgemaakt doekje of washandje in de magnetron. Die laat ik zo’n 30 seconden opwarmen. Als het doekje gloeiend van de warmte uit de magnetron komt dan reinig ik daar mijn gezicht mee. Dat doe ik in combinatie met een lekkere reinigingsmelk. Ook is het goed om je huid af en toe lekker grondig laten masseren. Dat is goed voor je doorbloeding en sporten werkt daar ook bij. Verder is water drinken en fruit en groente eten en vooral niet roken heel erg belangrijk.”

Tijdens het onderzoek van Axe is een aantal Nederlandse vrouwen ook gevraagd welke BN-ers men volgens hen het mooiste en meest verzorgde haar hebben, waarbij deze top 5 naar voren kwam:

1. Jan Kooijman
2. Winston Gerschtanowitz
3. Jim Bakkum
4. Ruben Nicolai
5. Arie Boomsma

De vijf bekende mannen met het meest vieze en onverzorgde haar volgens de Nederlandse vrouwen zijn:

1. Dries Roelvink
2. Jokertje (Oh, Oh, Cherso)
3. Johnny de Mol
4. Jan Jaap van der Wal
5. Spike (Di-rect)

Met dank aan Daniël van SIS PR!

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

11 reacties op “Een aantal beautyvragen aan Gigi Ravelli!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.