Categorieën
Lifestyle

Staak mee tegen keihard, vet en over-gelled haar!


Dagelijks zie ik ze me al vanaf een grote afstand tegemoet glimmen: jongens van een jaar of 13 met haar dat zelfs met windkracht 10 nog niet van z’n plek te krijgen is en dat ter plekke afbreekt wanneer je het beetpakt. Ja, en als het nu maar bleef maar bij puberjongens, nee in alle leeftijdscategorieën lijkt het een soort epidemie te zijn: mannen met veel te vet en keihard haar waar op z’n minst een halve pot gel in zit. Het ergste is misschien nog wel dat mannen serieus denken dat wij vrouwen dit übersexy vinden en de trend daarom ook vol trots blijven voortzetten! Ugh!

Actrice Gigi Ravelli, bekend als Lorena Gonzalez uit Goede Tijden, Slechte Tijden, is ook he-le-maal klaar met die keiharde, vette over-gelled kapsels en roept alle vrouwen van Nederland op om donderdag 8 december te gaan staken tegen dit veelvoorkomende mannenprobleem. Dat een demonstratie niet geheel overbodig is blijkt wel uit een recent onderzoek van Axe (dit is een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd in september 2011 onder Nederlandse mannen en vrouwen in de leeftijd van 16 tot 29 jaar) waaruit de schrikbarende conclusie is gekomen dat maar liefst 70% van de Nederlandse mannen echt serieus denkt dat zij en hun kapsel er helemaal geweldig uitzien wanneer ze er een paar kilo gel in smeren. Hàllo mannen, dat ga je toch serieus niet menen? Bijna 80% van de vrouwen vindt keihard en vet haar waar teveel gel in zit dan ook een enorme afknapper en heeft veel liever een lekkere bos, zacht en schoon haar waar ze lekker met hun handen doorheen kunnen woelen. I couldn’t agree more.

Zo’n knappe jongen, maar dat over-gelde haar…

Het lijkt me echt supergrappig als er op 8 december a.s. duizenden vrouwen op het Buitenwegplein in Rotterdam hun ergernis en frustratie kenbaar maken door met z’n allen te gaan staken en daarmee misschien wel bereiken dat mannen hun gel ’s morgens laten staan. Het is eigenlijk een win-win situatie, wij hebben meer schoon, verzorgd haar om naar te kijken en aan te zitten en mannen maken veel meer kans  bij ons vrouwen!

Gigi roept alle meiden daarom op om donderdag 8 december aanstaande tussen 13.00 en 15.00 uur naar het Binnenwegplein te Rotterdam te komen en met haar mee te staken. Weg met vies, kleverig, vet, keihard en onverzorgd mannenhaar!

   Q: Wat vind jij van jongens/mannen met van dat vette, keiharde haar? Afknapper of niet?
Ga jij 8 december aanstaande ook meestaken met Gigi in Rotterdam?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

6 reacties op “Staak mee tegen keihard, vet en over-gelled haar!”

Ik vind dat keiharde gelhaar ook niet echt prettig, maar om er nou voor te gaan staken vind ik wel weer een beetje ver gezocht. Als zo’n jongen of man dat zelf wil en zich er beter bij voelt moet ie dat doen. Mannen kunnen dan net zo goed een staking gaan doen tegen meiden en vrouwen die hun haar verven. Iedereen moet gewoon lekker doen waar hij of zij zich lekker bij voelt, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.