Categorieën
Beauty Nagels

Nieuw bij Douglas: ANNY nagellak!

Afgelopen week ontving ik een leuk persbericht van Douglas met het nieuws dat ze een gloednieuw nagellakmerk in stores hebben, namelijk ANNY! Nu klinkt de naam ANNY misschien een beetje duf, maar als je weet dat dit staat voor American Nailfashion New York klinkt je dit waarschijnlijk al veel beter in de oren!

ANNY is een Duits merk dat een enorm assortiment van maar liefst 114 kleuren heeft die allemaal afkomstig zijn van de nieuwste trends uit Los Angeles, Miami en New York zijn. Daarnaast wordt het assortiment iedere 8 weken uitgebreid met 6 nieuwe kleuren die gebaseerd zijn op de laatste trends en events uit LA, Miami en New York. Hoe leuk is dat!

 Naast de uitgebreide nagellakcollectie heeft ANNY ook een groot aantal nagelverzorgingsproducten zoals een basecoat (No. 910, € 9,50), een ridgefiller (No. 915, € 9,50), een ‘No More Yellow’ lak die verkleuring van je nagels tegengaat (No. 925, € 9,50), een hig gloss top coat (No. 930, € 9,50), een quick dry top coat (No. 940, € 9,50), een nail hardener (No. 945, € 9,50), een super gloss gel (€ 12,50) en een ‘6 in 1’ top coat (No. 950, € 12,50) dat zoals de naam al zegt 6 eigenschappen in 1 product combineert.

In een boekje dat ik bij het persbericht kreeg staan alle 114 kleurtjes uit de ANNY nagellak collectie waar je eigenlijk alle denkbare tinten in terugvindt: van rood tot zwart, van paars naar wit en van roze tot groen.

Van de 114 kleurtjes heb ik de 588 Sky Bar getest, een heel mooi lichtblauw kleurtje. De ANNY nagellakjes zien er met het vierkante glazen flesje, zwarte dop en het ANNY logo vrij simpel, maar best leuk uit en bevatten 15 milliliter.

De ANNY lakjes beloven goed te dekken, een prachtige glans te geven, zeer snel te drogen en makkelijk zijn aan te brengen. Door de platte, brede vorm van het extra lange kwastje is het volgens Douglas mogelijk om je nagellak met slechts één beweging moeiteloos en streeploos aan te brengen. Tja, dat vraagt natuurlijk om een test!

Om te beginnen is het zeker waar dat de lak zich makkelijk laat aanbrengen, het kwastje is een beetje te vergelijken met die van Rimmel, die ik ook erg prettig vind lakken. Doordat Sky Bar een niet heel donkere kleur is, heeft deze wel twee laagjes nodig maar dan is-ie ook goed dekkend. Ik moet zeggen dat ik niet veel blauw op mijn nagels draag, maar dit is echt een heel mooi ijsblauw lakje met een metallic-achtige finish en heel veel mooie zilveren glittertjes erin.

Ook heeft het lakje zoals je op bovenstaande foto kunt zien van zichzelf een mooie, subtiele glans. Nu ik het eerste ANNY lakje heb geprobeerd kan ik zeggen dat ik deze erg fijn in gebruik vind en een mooi resultaat vind geven en op zich wel naar meer smaakt. Een klein minpuntje vind ik de prijs van € 9,50 per lakje, dat zou mij dan toch een beetje van weerhouden om er meerdere van aan te schaffen.

Pluspunten
588 Sky Bar is een mooi, koel winters lakje
Lak dekt goed met twee laagjes
Lakje heeft een fijn kwastje waardoor deze makkelijk en netjes aan te brengen is
Met een assortiment van maar liefst 114 kleurtjes heb je keuze genoeg!

Minpunt
Prijs van € 9,50 per lakje

De ANNY nagellakjes zijn vanaf nu voor € 9,50 per stuk bij Douglas te verkrijgen.

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

13 reacties op “Nieuw bij Douglas: ANNY nagellak!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.