CategorieΓ«n
Beauty

Filmpje – Favorieten van de maand november

Nou, eindelijk is het dan zover: het aller-, allereerste filmpje op By Sjanty! Ik had even wat troubles met het uploaden ervan op You Tube (dat duurde maar liefst 120 minuten, tips anyone?!), maar gelukkig is het uiteindelijk wel gelukt. Ik hoop dat jullie het filmpje een beetje leuk vinden en natuurlijk zijn eventuele tips, of op- of aanmerkingen altijd welkom, het blijft toch altijd even wat onwennig zo’n eerste keer. Enjoy!

Q: Wat vind je van het allereerste filmpje, is het voor herhaling vatbaar?
En wat zijn jouw favoriete producten van de maand november?

24 reacties op “Filmpje – Favorieten van de maand november”

Wat leuk om je eerste filmpje te zien! ik vind het echt behoorlijk goed, misschien kun je de volgende keer alles wat korter uitleggen bij de producten πŸ™‚

Erg leuk filmpje zeg! En goed gedaan voor de eeste keer! Dit maakt het nog persoonlijker vind ik. Ik vind het juist wel fijn dat je alles goed uit legt. Dan weet je tenminste wat je er aan hebt. Zelf ben ik erg benieuwd naar het sex and the city geurtje! Ga ik even testen!
Hoop snel weer een filmpje van je te zien πŸ˜€

Wat heb je een fijne, rustige stem! Ik vind je eerste filmpje echt goed gelukt! Zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb zelf geen ervaring met filmpjes uploaden, maar ik zie regelmatig op twitter dat het vaak echt lang duurt!

Wat leuk, je eerste filmpje! Je hebt het echt heel goed gedaan, zeker voor een eerste keer. Leuk om je gezicht eens helemaal te zien van de voorkant en om je stem te horen. Maakt het net iets persoonlijker allemaal. Ik lees trouwens de laatste tijd wel vaker op twitter dat Youtube niet echt meewerkt en dat het niet zeldzaam is als het uploaden zo lang duurt.

Misschien kan je de volgende keer naar het volume kijken. Hij staat bij mij op het hardst en dan nog moet ik moeite doen om het te verstaan!
Verder vind ik zulke filmpjes altijd leuk! Misschien nog prijzen erbij?

Goed gelukt hoor, zeker voor een eerste filmpje! Inderdaad misschien wat minder uitwijden per product en ergens i het begin gaat het geluid ineens een heel stuk zachter en is het nog maar moeilijk te verstaan.

Hoi Sjanty,

Complimenten voor de website en je eerste filmpje. Je stem is rustig en je vertelt alles duidelijk.

Graag wil ik je van feedback voorzien.

– Draag geen rinkel armbanden, dit leid af.
– Let op het geluid, dit wat niet gelijkmatig
– Probeer minder of niet een ‘klak/smak’geluidje met je tong/mond te maken.

Absoluut NIET vervelend bedoelt, ik denk dat je veel talent hebt voor het maken van filmpjes. Blijf dit dan ook wel doen maar neem wat tips ter harte. πŸ˜‰

Groet, Liza

ik vond dat het voor het eerste filmpje heel goed ging. geluid was minder maar dat weet je al dus dat zal de volgende keer wel minder zijn.
en meid wat heb jij mooie ogen. Op zo filmpje kan je dat echt zo veel beter zien. ik zou zijn filpje met een ooglook : )

Heel erg leuk! Zeker vaker doen πŸ™‚ Youtube doet de laatste tijd volgens mij gewoon heel *** Bij upload ‘ie de eerste helft supersnel en dan doet dan uren over de laatste helft.. vervelend! Ik hoop dat je filmpjes blijft maken!

Die mascara is nog niet eens zo heel duur! Wat leuk dat de nagellak ook ruikt! Het sephorapotje lijkt mij echt fijn! Ah, jij bent echt helemaal gek op de Linda, haha! Ik vind het leuk dat je filmpjes maakt, misschien kan ik je als tip meegeven dat je je filmpjes wat korter houdt, ik merk dat ik snel afhaak of de meteen wegklik als ik de tijd zie. πŸ™‚ Je doet het echt goed voor de eerste keer, je had mijn eerste filmpje moeten zien haha! Ik ben trouwens ook echt benieuwd hoe jij in het echt bent, want op elke foto zie je er anders uit (ik zie nu dat je rechterkolomfoto hebt verandert namelijk), dus ik ben echt benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.