Categorieën
Beauty Make-up

Catrice ‘Welcome to Las Vegas’ transparent fixing powder en liquid eyeliner

Een collectie met als thema Welcome to Las Vegas is natuurlijk niet compleet zonder een mooie eyeliner waarmee je je ogen eruit laat knallen en een mooie poeder om je gezicht van een mooie, egale tint te voorzien. Daarom heb ik vandaag de fixerende gezichtspoeder en de vloeibare eyeliner uit de collectie aan je te laten zien!

De poeder met de volledige naam transparent fixing powder (C10 Fairy Dust) komt in een stevig rond doosje dat 8,5 gram bevat en een transparante deksel en een zwarte onderkant heeft. Normaal gesproken vind je de naam van de producten van Catrice altijd wel op de zij- of achterkant, maar gek genoeg is dat bij deze poeder niet het geval.
Waar in het Absolute Eye Colour quattro Curtain Up de letters Welcome to Las Vegas gedrukt stonden, vind je in deze poeder een afbeelding van een extravagante dame. Leuk gedaan, maar je voelt ‘m misschien al aankomen: net als bij het oogschaduwquattro verdwijnt ook in deze poeder de afbeelding zodra je ‘m gebruikt en ja, dat maakt ‘m toch wel een tikketlje saai en alles behalve Las Vegas….

Tot zover de buitenkant van de poeder, het gaan tenslotte om de inhoud, right. Zo vanaf het eerste gezicht lijkt het een niet heel bijzondere of speciale poeder en een swatch bevestigt dat ook wel. Wanneer ik mijn vinger over de poeder strijk geeft deze een vrij lichte kleur en ook wanneer ik het naderhand over mijn huid verdeel blijkt deze zelfs met mijn lichte huidskleur nog vrij licht uit te vallen. Ook op mijn gezicht is de poeder toch ook echt wel iets aan de witte kant, waardoor ik moet uitkijken dat ik niet een soort geisha word…

 De poeder is zeker geschikt om je foundation mee te fixeren en om je gezicht er wat minder glimmend uit te laten zien, maar of deze nou beter is dan een ander of echt iets heel speciaals heeft: nee.

De liquid eyeliner die de naam C01 Drama Queen heeft en daarmee helemaal op mijn lijf geschreven is! Het lijkt een standaard zwarte vloeibare eyeliner maar schijn bedriegt, want hij is voorzien van een extra glamourous touch.

De eyeliner heeft een stevige vilten punt dat het mogelijk maakt makkelijk een recht en strak lijntje mee te zetten en is daarmee hetzelfde als de reguliere liquid eyeliners uit het Catrice assortiment. Wel had deze wat mij betreft van buiten wel iets meer glitter & glamour mogen uitstralen, hij is wel erg zwart en erg clean. Wat me opvalt als ik de dop van de eyeliner haal is dat er een nogal chemisch luchtje aanhangt, die mijn neus niet heel prettig vind. Ugh…

Op de foto zie je het misschien al: de ogenschijnlijk simpel zwartogende eyeliner heeft vele gouden glittertjes in zich waardoor het een allesbehalve standaard liquid liner is. Bij het swatchen geeft deze Drama Queen een mooie, zwarte kleur met ontelbaar veel kleine shimmery glittertjes erin en een beetje afhankelijk van de lichtinval behalve zwart soms ook wat brons en zelfs groenachtig lijkt. Verder blijft de liner echt lange tijd goed zitten en moet je echt van je huid boenen om ‘m eraf te krijgen.

Een eyeliner als deze hoort zeker in de Welcome to Las Vegas collectie thuis en is een leuke afwisseling binnen alle gewone zwarte en bruine liquid liners.

Pluspunten
Eyeliner heeft mooie gouden glittertjes in zich en past goed bij Las Vegas thema
Liner blijft lange tijd goed zitten

Minpunten
Fixing powder is wel erg licht van kleur
De afbeelding in de poeder verdwijnt zodra je deze gebruikt
Eyeliner heeft een beetje een vreemd, chemisch luchtje
Beide items hadden qua verpakking wel iets meer ‘Las Vegas’ mogen uitstralen

De Catrice ‘Welcome to Las Vegas’ transparent fixing powder is voor € 3,99 en de liquid eyeliner voor
€ 3,79 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij zo op het eerste gezicht van deze twee items uit de ‘Welocome to Las Vegas’ collectie?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

11 reacties op “Catrice ‘Welcome to Las Vegas’ transparent fixing powder en liquid eyeliner”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.