Categorieën
Lifestyle

By Sjanty nieuws!

Pfiew, wat heb ik gelukkig veel leuke reacties op mijn allereerste filmpje gekregen! Superspannend natuurlijk om achter die camera plaats te nemen en dan maar proberen zonder al teveel euh’s, stotteringen en versprekingen je verhaaltje eruit zien te krijgen.

Het beperken van het aantal euh’s is nog niet helemaal gelukt, maar nu weet ik in ieder geval waar ik de volgende keer op moet letten. Behalve voor alle enthousiaste reacties wil ik jullie ook super bedanken voor alle goede tips en op- en aanmerkingen, daar ga ik zeker wat mee doen. Met name het geluid is zeker een punt dat ik de volgende keer ga proberen te verbeteren. Het plan is toch wel iedere week één of zelfs meerdere filmpjes online te zetten en ik hoop dat jullie er met veel plezier naar zullen kijken. Ook zou ik het erg leuk vinden als je je even abonneert op het By Sjanty You Tube kanaal, dat kan via deze link.

Dan nog iets leuks, althans ik vind het heel leuk! Waarschijnlijk heb je boven dit artikel al een heel mooi wit-roze afbeelding met By Sjanty erin gezien, jawel het nieuwe logo! Alle credits hiervoor gaan naar Melissa, die er enorm haar best op heeft gedaan en ik ben echt superblij met het resultaat. Voor nu heb ik de By Sjanty Facebook, het You Tube kanaal en mijn Twitter account al van een afbeelding/achtergrond met het nieuwe logo voorzien maar het belangrijkste, de site zelf, zal ook snel volgen. Op dit moment wordt er nog druk gewerkt aan de nieuwe header en ik hoop jullie deze heel binnenkort te mogen presenteren! Nog even geduld!

Q: Wat vind jij van het nieuwe By Sjanty logo?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

11 reacties op “By Sjanty nieuws!”

Héél mooi logo! Zelf probeer ik serieus al weken een mooi logo te maken voor Beautyill 🙁 Maar heb me momenteel gestort op de layout en het logo komt later.

Hoop niet dat we hetzelfde kleurenthema krijgen bij onze nieuwe layout 😛

Vond je filmpje trouwens erg leuk en kijk uit naar de volgende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.