Categorieën
Beauty Make-up

Erasable Liner van Bourjois

Als deze eyeliner van Bourjois werkt, dan is dit echt de uitvinding van de eeuw waar elke eyeliner dragende vrouw op zit te wachten. Kom maar, kom maar, kom maar, Bourjois Erasable Liner waar een gummetje achterop zit (net als bij een potlood) waarmee je elk gemaakt foutje, elke uitschieter kunt corrigeren en waarmee je de eyeliner kunt vervagen. In paniek het huis doorspitten op zoek naar een wattenstaafje is niet meer aan de orde en zeg maar “doei” tegen de tijd dat er een bom aan wattenstaafjes was ontploft in je kamer.

Bourjois-eyeliner

Bourjous heeft een eyeliner met een gummetje en meent daarmee eyelinerfoutjes te kunnen weggummen. Femme Magazine’s Mariëlle weet niet zo goed of ze dit moet geloven, het lijkt te mooi om waar te zijn en ze kijkt er nogal sceptisch tegenaan. Maar: je kunt pas oordelen als je uit ervaring kunt spreken, dus kom maar op met die eyeliner.

Bourjois-eyeliner2
Normaal gesproken is ze geen voorstander van kwastjes, want die floepen alle kanten op. Ze is meer van de eyeliners in de vorm van een stift zoals de High Defenition Liquid Eyeliner van New York Colors, die beviel haar wel. Deze eyeliner van Bourjois is nogal stroperig, waardoor het aanbrengen ervan wat lastig lijk, maar het valt meer. Door de stroperige structuur blijft het wel net iets te gemakkelijk aan de wimpers kleven.

Bourjois-eyeliner3
Ook al is het een eyeliner met een kwastje, het aanbrengen gaat eigenlijk vrij gemakkelijk. Ojee, te vroeg gejuicht, een uitschieter. Mariëlle’s hart zit al in haar keel en door haar hoofd schieten alle mogelijke plekken waar de wattenstaafjes nu weer kunnen liggen. Maar dat is allemaal niet nodig, want met het gummetje kon ze het foutje zo weer corrigeren. Bij het tweede foutje dreigde het toch mis te gaan toen ze die met een inmiddels zwart geworden gummetje wilde verwijderen. Het gummetje moet dus eerst helemaal schoon gemaakt worden (dat is zo gepiept met een tissue), voordat je het weer kunt gebruiken, anders word het één grote donkere vlek. Dit heb je dus nodig als je de eyeliner wil vervagen, dan moet het gummetje wel onder de eyeliner zitten.

Bourjois-eyeliner4
De eyeliner voelt zwaar op de oogleden. Mariëlle voelt het duidelijk zitten, dat zal wel met de stroperige structuur te maken hebben. De eyeliner zorgt voor een diepe intense look wat hem erg geschikt maar voor een jaren ’40, ’50, ’60, oogmake-up.

Bourjois-eyeliner7
De drie lijnen eyeliner zijn even breed getekend. De onderste lijn is in tact gelaten. Bij de bovenste lijn is er een stukje verwijderd en de middelste lijn is vervaagd. Gummen kun je het beste al doen wanneer de eye liner nog nat is. Voor wie een beetje (een beetje, je hoeft echt geen pro te zijn) met eyeliner om kan gaan is het een heel fijn product, maar zodra je niet zo goed weet wat je ermee aan moet kun je de verpakking beter dicht laten.

De Bourjois Erasable Liner is voor €11,99 verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en parfumerieën.

Q: Hoort deze eyeliner thuis in jouw make-up tas?

4 reacties op “Erasable Liner van Bourjois”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.