Categorieën
Food & health Sport & work-outs

Train je fit met Doutzen

Willen wij niet allemaal het lichaam van Doutzen Kroes? Zelfs na het krijgen van een kindje, ziet het topmodel er nog rete-strak uit. Maar daar werkt zij dan ook superhard voor. Wil jij ook zo’n strak lichaam? Lees dan snel verder.

1

Als topmodel moet je er tiptop uitzien. Helemaal als je ook nog eens meeloopt met Victoria Secret en non-stop in sexy lingerie te zien bent. Doutzen ziet er fantastisch uit en werkt daar dan ook hard voor. Haar work-outs zijn super heavy en ze traint minstens een uur per dag. Tijdens die work-out wordt miss Kroes gedrild door een personal trainer. Hij ziet er nog al eng uit met zijn ooglapje, maar misschien dat het juist stimuleert. Doutzen heeft samen met haar trainer en Victoria Secret diverse work-outfilmpjes opgenomen. Zo kan jij thuis ook aan de bak! Tijd om aan de slag te gaan en te trainen voor een lichaam net als Doutzen Kroes.

Nadat je een zware work-out hebt gehad en naar Doutzen als voorbeeld hebt gekeken, is het tijd voor ontspanning. Geen mens is perfect en nee ook Doutzen Kroes is dat niet. Het lijkt alsof zij alle oefeningen met gemak uitvoert. Maar ook Doutzen heeft het wel eens zwaar. Dat bewijst het blooperfilmpje hieronder, kijk en geniet!

Ga jij deze oefeningen ook uitproberen? 

2 reacties op “Train je fit met Doutzen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.