Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Must see: nieuwe bioscoopfilms

Een nieuw jaar begin betekent ook een hoop nieuwe bioscoopfilms. Komende maanden zitten wij warm en droog in de bioscoop. Perfect voor de regenachtige dagen. Femme Magazine heeft voor jullie de leukste films op een rijtje gezet.

1

Toscaanse bruiloft
Een droombruiloft, fijne acteurs en de prachtige streek Toscane. Allemaal ingrediënten voor de film Toscaanse bruiloft. Het verhaal gaat over Sanne, die samen met haar ouders een luxe landhuis in Toscane runt. Het is de ideale locatie om te trouwen. Een stel, gespeeld door Lieke van Lexmond en Diederik Ebbinge, besluit te gaan trouwen in het luxe landhuis. Terwijl er voorbereidingen voor de bruiloft worden getroffen gebeurt er van alles. Deze romantische comedy bevat veel bekende acteurs zoals Jan Kooijman, Simone Kleinsma, Ruud Feltkamp en Dirk Zeelenberg. Vond jij verliefd op Ibiza een leuke film? Dan bevalt de Toscaanse bruiloft jou ook zeker. Vanaf 10 januari is de film in de bioscoop te zien.

Hartenstraat
Nog een Nederlandse romantische comedy is Hartenstraat. Deze film speelt zich af in hartje Amsterdam, in de Negen Straatjes. Iedereen lijkt opzoek naar de liefde, behalve Daan. Hij woont samen met zijn dochter in de Hartenstraat. Wanneer Katje een winkel naast zijn traiteurzaak opent, verandert er iets. Daan en Katje zijn absoluut tegenpolen en toch ziet Katje wel wat in Daan. Haar eigen relatie staat op een laag pitje en wanneer zij erachter komt dat buurman Daan aan online daten doet, trekt Katje de stoute schoenen aan. De film barst bijna uit z’n voegen van de bekende Nederlanders. Zo zien we hele fijne mannen als Marwan Kenzari, Benja Bruijning, Jan Kooijman, Egbert-Jan Weber en Manuel Broekman. Daarmee is de film Hartenstraat absoluut geen straf. Vanaf 13 maart zijn deze prachtige mannen, en de andere acteurs natuurlijk ook te bewonderen in de bioscoop.

Last Vegas
Een film die momenteel al in de bioscoop draait is Last Vegas. Deze hilarische film gaat over vier vrienden. Zij zijn allemaal al in de zestig en wanneer één van hen gaat trouwen, besluiten zij nog een keer een goed feestje te vieren. De vier vrienden besluiten naar Las Vegas te gaan en daar de boel eens flink op stelten te zetten. Daar ontdekken zij hoe mooi vriendschap is. De cast bestaat uit topacteurs: Robert de Niro, Morgan Freeman, Michael Douglas en Kevin Kline. Last Vegas is zeer geschikt voor een avondje lachen en ook leuk om samen met vriendjelief naar toe te gaan.

Welke film zou jij graag willen zien?

4 reacties op “Must see: nieuwe bioscoopfilms”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.