Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Tip voor schrale winterlippen: Cattier-Paris lippenbalsem

Hoewel de echte winter zich nog niet heeft laten zien is het winter genoeg om onze lippen te laten veranderen in levend schuurpapier. Gortdroge velletjes en scheurtjes brrr, pure horror. Gelukkig zijn er genoeg fijne balsems die je lippen weer lekker zacht en kissable maken, waaronder de nieuwe lippenbalsem van Cattier-Paris!

De Cattier-Paris lipbalsem is voorzien van een reeks biologisch geteelde ingrediënten waarmee deze ultravoedend, herstellend en beschermend is voor de lippen:

biologische olijfolie verzorgt de lippen en werkt als antioxidant
plantaardige wilde-mango-boter verzacht, beschermt en hydrateert de lippen langdurig
sheabutter voedt en herstelt de lippen en voorkomt uitdroging
squalaan van olijfolie maakt de lippen soepel en zacht
biologische jojobaolie verzacht, herstelt en beschermt

Goed om te weten is dat de lippenbalsem geheel ecologisch verantwoord is, want de verpakking is gemaakt van duurzaam verbouwde plantaardige grondstoffen en is daarmee volledig biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

De balsem zelf is lekker zacht, makkelijk smeerbaar, heeft een subtiele vanillegeur en geeft je lippen een lichte glans. Fijn om in je handtas bij je te hebben en je lippen regelmatig mee te verzorgen en verwennen!

De Cattier-Paris lippenbalsem is voor € 4,99 verkrijgbaar bij de winkels van Gezond & Wel, Dio-drogisten die werken met het Madelief concept en bij diverse zelfstandige natuurvoedingswinkels en reformdrogisterijen. Voor de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt kun je kijken op de Cattier-Paris website.

Q: Wat is op dit moment jouw favoriete lippenbalsem?

4 reacties op “Tip voor schrale winterlippen: Cattier-Paris lippenbalsem”

Ik heb momenteel een Greenland lippenbalsem, ook erg fijn in het gebruik en deze is met een cacoa/vanillegeurte (ze zijn er ook in diverse fruitegurtjes en een kokos maar die gebruik ik nog niet, eerst deze opmaken :P)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.