Categorieën
Fashion Trends

De nieuwe Sandwich collectie is ons ingefluisterd, tadaa:

Vol spanning wachten we af wat de lente en zomer ons op het gebied van mode zullen bieden dit jaar. Overal om ons heen horen we al geruchten en worden ons hints ingefluisterd. Dat kan bij Femme Magazine geen geheim blijven, want wij spelen dat natuurlijk meteen door aan de trouwe lezeressen.

 SW1

De kenmerken van de lente zijn we inmiddels alweer bijna vergeten met dit sombere weer. Zo ging het ook al weer: fluitende vogeltjes toveren een glimlach om onze gezichten, tenzij het ’s ochtends veel te vroeg is. Bloemetjes schieten met passie uit de grond en er komt weer nieuw leven in de brouwerij met de geboorte van duizenden pluizige lammetjes en andere dieren die worden geboren met veel te grote ogen waarmee ze alleen maar heel verbaasd hun nieuwe wereld in kunnen kijken. Modemerk Sandwich speelt in op dit nieuwe leven met hun botanical-inspired collectie. De natuur heeft de designers geïnspireerd voor de kleuren, prints en kleine details die zij verwerken in de collectie. We hebben alvast een voorselectie gemaakt en een greep uit de komende collectie gedaan.

SW2

SW3

De collectie is vanaf januari tot en met maart verkrijgbaar in verschillende winkels en natuurlijk de Sandwich shopt zelf.

Q: Wat vind jij van deze collectie?

 

Één reactie op “De nieuwe Sandwich collectie is ons ingefluisterd, tadaa:”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.