Categorieën
Beauty Nieuws

Nieuwe Limited Edition collectie van Catrice: Celtica

Het nieuwe jaar is met het verloop van de eerste week al in volle gang, de hoogste tijd voor nieuwe make-up. Dat komt mooi uit want vanaf januari t/m eind februari wordt er bij Kruidvat en Trekpleister tijdelijk een schap vrijgemaakt voor de Limited Edition van Catrice: Celtica. Door mysterieuze Keltische elementen die op de catwalk zijn aangetroffen,  zoals de duistere natuur en de romantische betoveringen, werden ideeën op gedaan waaruit deze collectie is ontstaan. Naast taupe, paars en lavendel, de kleuren van gesteenten en bomen zijn ook frisse perzikkleuren en helder koraal weerspiegeld in oogschaduw, nail art, highlighter, blush en lipstick.

oogschaduw1
Vier aardse tinten Celtica Baked Eye Shadow: diep paars C01 Paralilac, koele lavendel C02 LOVEnder beige-goud C03 Celtic By Nature en beige-bruin C04 The Secret Door die zowel droog als nat aangebracht kunnen worden, verkrijgbaar voor €3,89.

huid1
Celtica Cream To Powder Blush in de kleuren koraal C01 Pinkadoxa en perzik C02 Love verkrijgbaar voor €3,99 en Celtica Multicolour Highlighter verkrijgbaar voor €5,59 om de winter van je gezicht te blenden.

lip1
Sappige frisse lippen met een subtiele kleur en glans kleur je met Sheer Lip Colour met gel-achtige textuur in de kleuren C01 Pinkadoxa, C02 Love, Peach&Harmony en C03 Celtic By Nature, verkrijgbaar voor €3,99.

nagels2
Nagellak in natuurlijke tinten van steenachtige kleuren tot kleuren van bloemblaadjes:
Van links naar rechts: C01 Paralilac, C02 Pinkadoxa, C03 Love, Peach&Harmony en C04 LOVEnder.
Om je nagels een 3D-effect te geven kun je de net gelakte nagel onder dompelen in Celtica Caltic Nail Flakes in de bloemige kleur C01 Pinkadoxa, dek de nagel vervolgens af met een transparante topcoat. De nagellakjes en de flakes zijn verkrijgbaar voor €2,99.

Q: Wat vind je van deze Limited Edition?

3 reacties op “Nieuwe Limited Edition collectie van Catrice: Celtica”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.