Categorieën
Beauty Make-up

NYC Mascara’s En Eyeliner

Van New York Colors heeft Femme Magazine’s Mariëlle het één en ander aan oogmake-up getest. Het ging hierbij om de High Defenition Liquid Eyeliner, de Big Bold Mascara en de Big Bold Volume by The Lash Mascara.

Naamloos-1

De eerste stap in het opmaakproces van deze dag was een lijntje boven het oog (de bovenste twee ogen in de afbeelding). De eyeliner is niet heftig, maar juist heel subtiel. En het fijne van een subtiele eyeliner is als je het ook subtiel kunt aanbrengen, wat bij deze eyeliner absoluut kan. Het puntje is stevig en zacht, waardoor je het heel precies en geleidelijk in een vloeiende lijn langs de wimperrand kunt aanbrengen.

NYCeyeliner3

De Big Bold mascara (de middelste twee ogen in de eerste afbeelding) heeft een (ouderwets) harig borsteltje die elke wimper een donkere kleur en volume geeft. De mascara pakt de wimper gladjes in, waardoor er een egale structuur ontstaat. Mariëlle: “ik heb geen klontje kunnen ontdekken”.

NYCMascara1

De Big Bold Volume by The Lash mascara (onderste twee ogen in de bovenste afbeeldingen) is wat stroperiger van structuur. De wimpers vangen meer mascara, waardoor het spinnenpoten-effect kan worden waargenomen. Hierdoor wordt de mascara intenser zichtbaar, en tegelijkertijd ook wat klonteriger. Je houdt ervan, of je houdt er niet van. Mariëlle’s voorkeur gaan in ieder geval uit naar de variant in de roze verpakking. En dat heeft niet eens te maken met de kleur.

NYC-mascara-3
Conclusie:
– De High Defenition Liquid Eyeliner tekent een vloeiende subtiele lijn.
– De Big Bold Mascara laat van de twee getestte mascara’s het gladste resultaat achter op de wimpers.
– De Big Bold Volume by The Lash Mascara is wat stroperiger, waardoor het wat meer volume aan de wimpers geeft, maar ook meer klontjes achter laat.

 

5 reacties op “NYC Mascara’s En Eyeliner”

Sorry dat ik het zeg, maar de reviews zijn sinds de nieuwe site echt zoveel slechter geworden. De foto’s zijn bijvoorbeeld van veel te slechte kwaliteit met weinig licht, alsof ze met een smartphone genomen zijn en de tekst bevat veel te weinig woorden. Nee, met de nieuwe site kan ik niets, ik ga jullie helaas uit mijn bloglovin verwijderen.

Eens met Nikita. Ook staan er geen prijzen in het artikel vermeld en ook staat er niet in waar het te koop is. I know, veel mensen weten dit maar ook veel mensen niet. Onvolledig en slechte foto’s. Sorry ook ik haar af. Vond de site (toen je het nog zelf deed) veel mooier/beter, ook kwa kwaliteit.

Ook helemaal mee eens. De site gaat nu voor kwaliteit, en niet voor kwantiteit. Maar dat was vroeger ook al te merken. Ook ik bezoek deze site nu hoogstens 2x per maand als ik me verveel, in plaats van elke dag zoals vroeger. Jammer dat je de kwaliteit niet hebt kunnen waarborgen Chantal, want de laatste maanden zijn zo ongeveer alle artikelen zwaar onder de maat. Veels te kort en ook onvolledig. Vaak geen looks en nooit full-face foto’s. Weet niet waarom je dit doet maar ik vind het jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.