Categorieën
Nieuws

Geldstrooier

Iemand die biljetten in het rondstrooit? Graag! De held die dit in Amerika flikte werd daarvoor gestraft. Hoe oneerlijk!

Geldstrooier

In een winkelcentrum in Amerika hadden de gelukkige bezoekers te maken met een man die duizend biljetten van $1,- in het rond strooide. Een vervroegde kerst-actie? Nee. De 29-jarige Serge Vorobyov had een rotjaar achter de rug, wat hij wilde afsluiten door iets goed te doen.

Het waren zijn aller laatste dollars die samen een waarde hadden van €736,-. En dan kreeg hij daarvoor ook nog een bekeuring, omdat de politie deze actie zag als verstoring van de openbare orde. De politie zag geen goeds in deze actie, volgens hen wilde de aanstichter hiermee indruk maken op zijn ex-vriendin om haar voor zich terug te winnen. Het is niet bekend of de man de boete nog kon betalen nadat hij zijn laatste centen letterlijk over de balk had gegooid. Wel is bekend wie de gelukkigen waren die zijn dollars opvingen: een groep mensen die naar een zangtrio aan het luisteren was. Je zal er maar staan.

Het zangtrio zelf begon ook meteen flink te rapen, want op hun podium lagen de meeste flappen en stonden de minste mensen (alleen zij zelf), hoewel er uiteindelijk ook wat slimme koppen uit het publiek dit in de gaten kregen en de bune beklommen. En dan te bedenken dat dit allemaal gebeurde tijdens het nummer Let it snow. Op die manier mag het in Nederland ook wel wat vaker sneeuwen, en zelfs regen wordt dan een feestje.

Ben jij het met de politie eens dat de man de openbare orde verstoorde?

Bron: Nu.nl
Beeld: Zie.nl

6 reacties op “Geldstrooier”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.