Categorieën
Showbizz

Musical Love Story toch nog in première

Afgelopen vrijdag ging de musical Love Story toch nog in première. Eerder zou de musical begin november in première gaan. Maar wegens een rugblessure voor hoofdrolspeler Freek Bartels kon dat toen helaas niet doorgaan.

lovestory

 

In Het Park schouwburg in Hoorn ging afgelopen vrijdagavond Love Story in première. Nadat Freek Bartels genoeg was hersteld van een beknelling van een zenuw in zijn rug, kon de voorstelling weer doorgaan. Samen met zijn tegenspeelster Celinde Schoenmaker hebben zij gestraald op het podium.

It’s a love story

Het verhaal van Love Story draait om de rechtenstudent Oliver Barrett en de muziekstudente Jenny Cavilleri. De studenten komen uit totaal verschillende families maar worden toch hopeloos verliefd op elkaar. Ook al wil Olivers vader het absoluut niet hebben, de twee besluiten toch te gaan trouwen. Maar dan slaat het noodlot toe en krijgt het verhaal een hele andere wending.

Extra spannend

Voor Freek was de première extra spannend. Volgens hem went een première nooit en was het nu zo spannend omdat de grote dag al een keer uitgesteld was. Een voordeel van zijn blessure is dat de voorstelling wat meer in de cast zit. En nu is het tijd voor de voorstelling om het hele land door te trekken. Speciaal voor Freek is de musical wel wat aangepast. Zo springt zijn tegenspeelster Celinde hem niet meer in zijn armen, maar is dat een omhelzing geworden. Love Story zal in 50 verschillende theaters in het hele land te zien zijn.

Houd jij van musicals en zou jij Love Story willen zien? Of laat je de voorstelling liever aan je voorbij gaan?

(Bron: RTL)
(Bron beeld: Tumblr)

3 reacties op “Musical Love Story toch nog in première”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.