Categorieën
Showbizz

Rita Ora in Fifty Shades of Grey

Er is weer een nieuwe acteur toegevoegd aan de cast van Fifty Shades of Grey. Dit maal gaat het om de rol van de geadopteerde zus van Christian Grey die vervult zal worden door de Britse zangeres Rita Ora.

Rita

De laatste letters van Fifty Shades of Grey zijn inmiddels door de meerderheid gelezen. De wereld zit klaar voor de verfilming waarvan het al een tijdje bekend is dat het eraan zit te komen. Inmiddels sijpelt de cast bij elkaar. Er was nogal wat rumoer over de vertolking van de hoofdpersonages wat voor een hoop onzekerheid zorgde. Als laatste is Rita Ora toegevoegd aan de cast. Zij zal de rol va Mia op zich nemen: de geadopteerde zus van Christian Grey.

De 23-jarige Britse zangeres werd bekend met het nummer Hot Right Now in samenwerking met DJ Fresh waar in de clip van het nummer een nogal gangster stempel op haar werd gedrukt. Inmiddels is ze populairder door haar kledingstijl en haar vriendschappen met onder andere Cara Delevingne en Karl Lagerfeld van wie ze leerde dat je glamorous kunt zijn zonder ook maar een schijntje twijfel. En die levensles volgt ze braaf op met haar extravagante uitspattingen.

Bron: RTLnieuws
Beeld: Instagram

2 reacties op “Rita Ora in Fifty Shades of Grey”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.