Categorieën
Beauty Make-up

e.l.f. (Eyes Lips Face) Cream Eyeliner

Crème- en gel eyeliner beginnen steeds populairder te worden en behalve bij de grote high end merken verschijnt het langzamerhand ook bij steeds meer budgetmerken in de schappen. Zo heb ik nog niet zo heel geleden de gel eyeliners van Catrice en Essence geprobeerd en nu mag de Cream Eyeliner van e.l.f. zich gaan bewijzen!

Met deze cream eyeliner zou je makkelijk zowel dikke als dunne en strakke lijntjes kunnen trekken en doordat het een waterbestendige formule heeft belooft het veegproof te zijn, niet uit te lopen en zou het zweet, tranen en regen moeiteloos overleven. De eyeliner is afkomstig uit de Studio lijn en is verkrijgbaar in de volgende kleurtjes: 81155 Metallic Olive, 81156 Copper, 81157 Gunemetal, 31158 Purple, 81159 Coffee, 81160 Black en 81161 Midnight.

De eyeliner komt in een langwerpig zwart met wit doosje dat deels doorzichtig is wat nogal apart uitziet want je ziet daardoor de onderkant van het potje. Ze hadden beter de bovenkant van het potje door het transparante gedeelte kunnen laten zien, dat zou er een stuk mooier uit hebben gezien. Op de voorkant van het doosje is te lezen dat het een zwarte eyeliner bevat en dat er een kwastje bij zit.

Op de achterkant van het doosje vind je net als bij alle e.l.f. producten nadere informatie over het product, hoe je het aanbrengt en de ingrediënten dat het bevat.

Bij het verwijderen van het doosje komt er een mooi klein potje met een matzwart dekseltje en glazen transparante onderkant tevoorschijn waar je de zwarte eyeliner doorheen kunt zien. Zoals belooft rolt er uit het doosje ook een klein schuin afgesneden kwastje, die er op zich prima uit ziet.

Zoals je ziet bevat het potje niet zo heel veel eyeliner, want slechts het middelste gedeelte is gevuld en de rest is gewoon omhulsel. Het kwastje krijg je er natuurlijk gratis bij en is niet van super kwaliteit, maar er is op zich prima mee te werken. Nadat je het kwastje hebt gebruikt om de eyeliner mee aan te brengen wordt hij wel snel behoorlijk hard en is daardoor niet echt beweeglijk meer, dus je moet hem wel vrij snel schoonmaken.

De eyeliner zelf is mooi diepzwart en glimt je tegemoet vanuit het potje. Wanneer ik het kwastje in het potje dip voelt de eyeliner lekker creamy en zacht, maar ook weer niet té. Het kwastje verdwijnt in ieder geval niet helemaal in het potje zoals bij die van Essence nogal het geval was.

Met slechts een klein beetje liner op het kwastje geeft het een prachtige diepzwarte streep die heel snel droog is en inderdaad veegproof is.

De liner blijft prima op z’n plek zitten, vervaagt niet en loopt niet uit. Ik denk dat het sowieso handig is er een oogschaduwbasis onder te dragen en te zorgen dat je oogleden niet te vettig zijn. Wanneer je de liner met make-up remover wilt verwijderen moet je hier echt behoorlijk wat moeite voor doen, dat zal ook te maken hebben met het feit dat hij waterproof is. Net als de liners van Catrice en Essence is ook deze Cream Eyeliner van Eyes Lips Face van prima kwaliteit en met een prijs van € 3,50 niet duur.

By Sjanty vindt dit product:

De e.l.f. Cream Eyeliner is voor € 3,50 te verkrijgen via de website www.eyeslipsface.nl

5 reacties op “e.l.f. (Eyes Lips Face) Cream Eyeliner”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.