Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Skin Finish Compact Powder

Het volgende vernieuwde Catrice product dat By Sjanty voor je testte is de Skin Finish Compact Powder. Kijk je mee?

De Catrice Skin Finish Compact Powder is volgens Catrice een zijdezachte poeder met lichtreflecterende pigmenten die je huid de hele dag van een gelijkmatige, egale en matte finish voorziet. De poeder is dermatologisch getest, olie-vrij en in principe geschikt voor ieder huidtype.

Evenals de Catrice Defining Duo Blushes en oogschaduws komt ook deze poeder in het inmiddels bekende transparant glanzende doosje, wat een hele verbetering is in vergelijking met de voorgaande. Handig dat je nu ook meteen duidelijk ziet welke kleur poeder het doosje bevat en bovendien oogt het gewoon lekker strak en modern. Ook dit doosje is heel stevig, schiet niet zomaar open en sluit goed af zodat je poeder ook niet uitdroogt.

De poeder is er in zes verschillende tinten, waarvan de 030 Honey Beige die ik je hier laat zien het meest matcht met mijn huidskleur. Naast deze vrij veilige en denk ik één van de meest gangbare kleuren zijn er dus nog vijf waarvan 010 Transparent de lichtste en 060 Sun Beige de donkerste is. Daartussen in zitten de 020 Natural Beige, 040 Apricot Beige en 050 Caramel Beige.

Dat de poeder zijdezacht is klopt inderdaad, wow!
Het voelt echt heel prettig aan en is gewoon een streling voor je huid.

Er zit met één veegje meteen aardig wat poeder op mijn vinger, maar om een lichte kleur als deze op de foto een beetje zichtbaar te krijgen ben ik nu wel een aantal keer door de poeder gegaan. Zoals je ziet komt de kleur van de poeder echt heel dicht bij mijn huidskleur en krijg ik hem dus niet heel goed zichtbaar, maar uiteindelijk is het natuurlijk ook op je gezicht de bedoeling dat je de poeder zo min mogelijk ziet! Ook op de huid voelt de poeder zijdezacht en heel licht aan, alsof je niets op hebt.

Op de swatch lijkt de poeder nogal korrelig en los van structuur, maar in werkelijkheid valt dat reuze mee. Dat het op de foto zo lijkt komt doordat ik nu wel een aantal keer door de poeder ben gegaan en er daardoor meerdere laagjes op mijn huid liggen.
Het begint een beetje eentonig te worden maar ook over dit Catrice product kan ik niet anders dan tevreden en enthousiast zijn!

By Sjanty vindt dit product:

De Catrice Skin Finish Compact Powders zijn voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Let op! Via deze winactie maak je op By Sjanty kans op een setje nieuwe Catrice producten, dat ook een Skin Finish Compact Powder bevat!

7 reacties op “Catrice Skin Finish Compact Powder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.