Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Defining Duo Blushes

Ook nieuw in het opgepimpte Catrice assortiment zijn de Defining Duo Blushes, die we in dit artikel eens nader gaan bekijken!

De naam Defining Duo Blush zegt het al: twee blushes in een doosje waarmee je je gezicht kunt shapen en van een lekker fris en gezond blosje kunt voorzien. De blushes hebben allen twee tinten in het doosje: een wat donkerdere matte kleur en een lichtere glanzende met een klein glittertje erin. De blushes zijn dermatologisch getest en olie-vrij en daarmee ook geschikt voor de gevoelige en vette huid.

De Defining Duo Blush is er in vier verschillende kleurtinten en ik laat jullie de (donker)roze 010 Raspberry Ice Cream en de bruine 040 Chocolate Cream zien. Naast deze zijn er ook nog de peachy 020 Peach Sorbet en de wat lichtere roze 030 Pink Grapefruit Shake. Ook deze producten hebben weer leuke toepasselijke namen meegekregen, dat doet Catrice echt heel leuk!

De transparante doosjes zien er simpel, strak, modern en lekker fris uit. Ze hebben nu een beetje hetzelfde uiterlijk als de oogschaduws en poeders, waardoor het Catrice assortiment nu wat meer universeel oogt.
De doosjes zijn ook lekker stevig, sluiten prima en kunnen wel tegen een stootje.

Ook de blush zelf in het doosje is van een leuk patroontje voorzien, zodat het niet één saai geheel is.
Als je met een vinger door de blushes heen gaat komt er meer dan genoeg kleur vanaf en merk je wel direct dat ze behoorlijk poederig en los van structuur zijn. Het zijn mooie kleurtjes en vooral degene die rechts in het doosje zitten met de glitters zijn heel pretty en heel geschikt om de komende zomer een mooie glanzende gloed op je gezicht mee te creëren.

Dan de swatches:
Doordat de blushes nogal poederig zijn geven ze bij aanbrengen snel fall-out en moet je je kwast eerst goed aftikken voordat je het op je gezicht aanbrengt. Verder zijn ook de Defining Duo Blushes hele fijne en prima producten waar eigenlijk niets mis mee is en dat voor een klein prijsje van € 3,49!

By Sjanty vindt dit product:

De Catrice Defining Duo Blushes zijn voor € 3,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Let op! Via deze winactie maak je op By Sjanty kans op een setje nieuwe Catrice producten, dat ook een Defining Duo Blush bevat!

5 reacties op “Catrice Defining Duo Blushes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.