Categorieën
Beauty

Heat by Beyoncé

Tegenwoordig heeft zo’n beetje elke celebrity een eigen parfum en natuurlijk mag wereldster Beyoncé hierin niet ontbreken. Meteen toen haar geurtje ‘Heat’ uit kwam heb ik het aangeschaft en ik was er op slag verliefd op; wat een lekker en vooral apart geurtje! Nu is 15 milliliter van een favoriet en veelgebruikt parfum natuurlijk zo op en dus kocht ik het onlangs opnieuw.
Hoog tijd om ook op By Sjanty eens wat aandacht aan deze fijne geur te schenken!

Beyoncé zelf zegt over ‘Heat’ dat het een parfum is dat de krachtige sensualiteit van een vrouw tot uiting laat komen en  tegelijkertijd elegant, vrouwelijk en een beetje mysterieus is. Beyoncé heeft dit parfum ontwikkeld voor zelfverzekerde vrouwen overal ter wereld en vrouwen die niet bang zijn om te begeren en te worden begeerd.
Nu straalt Beyoncé zelf één en al sensualiteit, kracht en zelfverzekerdheid uit en is zij dus de aangewezen persoon een  parfum als dit te ontwikkelen.

Ook de campagne straalt één al sensualiteit en heat uit en was hier en daar volop onderwerp van discussie of het niet té sexy en té heet zou zijn…

Het doosje waarin het parfum verpakt is ziet er mooi chique uit met het rood en goud en de sierlijke vurige hoofdletter ‘B’ die op zowel de bovenkant als de zijkanten terug komt.
Als je de verpakking verwijdert kom je bij het flesje dat er eveneens chique en elegant uitziet en past helemaal bij  de hele sfeer van het parfum. Ook de dop is prachtig en ook daar is op de bovenkant de sierlijke letter ‘B’ in verwerkt. Op de voorzijden van het flesje staat aan de ene kant nog eens ‘Heat’ en aan de andere kant ‘Beyoncé’ gegraveerd.

‘Heat’ is een bloemig, fruitig en houtachtig parfum met zeldzame en sensuele bloemen dat de volgende noten bevat:

De topnoten: rode vanille-orchidee, magnolia, neroli, roze perzik.
De hartnoten: kamperfoelienectar, bitterkoekjes, muskus.
De basisnoten: reuzenpijnboom, tonkabonen, amber.

Ik denk dat ‘Heat’ typisch zo’n geurtje is waar je van moet houden of niet, want het is behoorlijk zoet en aanwezig. Heel soms heeft hij zelfs een beetje een mierzoete suikerspinachtige finish. Sommige mensen vinden een parfum als dit voor overdag misschien te zwaar, maar ik trek me nooit zoveel van dit soort ‘regels’ aan en draag hem gewoon de hele dag door. Je moet er echter wel voor oppassen dat je niet téveel spuit, want dan bedwelm je mensen echt met de geur en dat is natuurlijk niet de bedoeling.
De prijs van het parfum vind ik echt meevallen, zo betaal je voor 15 milliliter € 16,00, voor 30 milliliter € 26,00 en voor 50 milliliter € 36,00.
Naast parfum is er ook een douchegel van 200 milliliter voor € 12,50, een bodylotion van 200 milliliter voor
€ 12,50 en een deodorant van 150 ml voor € 12,50 verkrijgbaar.

Beyoncé’s ‘Heat’ is verkrijgbaar bij diverse parfumerieën en drogisterijen.

Wat vind jij van dit parfum, is het een favoriet van je of juist niet?

4 reacties op “Heat by Beyoncé”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.