Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Ultimate Colour en Ultimate Shine lipsticks

Langzaamaan is het vernieuwde assortiment van budgetmerk Catrice in de meeste Kruidvat filialen verkrijgbaar, dat ook een geheel vernieuwde lipstick collectie bevat waarvan By Sjanty er een aantal heeft uitgetest!

Catrice heeft nu twee soorten lipsticks: de Ultimate Shine en de Ultimate Colour lipsticks. Zoals de namen al een beetje doen verraden hebben de Ultimate Shine lipsticks een glanzende finish en hebben de Ultimate Colours een intense kleurpigmentatie.

De lipsticks zijn er aan de buitenkant in ieder geval een stuk aantrekkelijker uit gaan zien en maken een veel chiquere indruk. De Ultimate Shine lipsticks hebben een zilveren glanzende huls en de Ultimate Colours een zwart glanzende huls. Ook in de display in de winkel zien de lipsticks er zo allemaal naast elkaar heel aantrekkelijk uit! De lipsticks voelen heel stevig aan en ook de sluiting is prima waardoor ze niet snel zomaar open zullen schieten.
Ik probeerde van de Ultimate Shine lipsticks de lichtroze 160 Pink Panther en van de Ultimate Colours de nudeachtige 010 Be Natural! en de wat meer donkerroze 130 Frozen Rose.

Zoals je op bovenstaande foto ziet zit aan de onderkant van de lipsticks een stickertje waarop je kunt zien welke kleur je te pakken hebt met daarop het nummer en de naam van de lipstick. Leuk dat de lipsticks een beetje speelse, grappige naampjes hebben die tevens wat over de kleur zeggen.

Zowel de Ultimate Shine als de Ultimate Colour lipsticks bevatten een ruim assortiment aan kleuren en bieden keuze genoeg. Als je de dop van de lipsticks haalt en ze omhoog draait zie je het Catrice logo erin gedrukt staan, wat een leuk nieuw detail is. Doet een beetje aan de lipsticks van Pupa denken.

De kleurtjes zien er zo op het eerste gezicht in ieder geval al heel mooi uit!

Zoals je op de foto’s al wel een beetje kunt zien heeft de Ultimate Shine lipstick ook van buitenaf gezien al meer glans over zich dan de Ultimate Colour lipsticks.

Dan nu de swatches!

De lipsticks zijn echt heel zacht en romig, heerlijk! Bij het swatchen komt van de Ultimate Colours duidelijk een meer intense kleur af en is de Ultimate Shine wat wateriger en bevat deze beduidend meer glans, zoals ook de informatie luidde. En och, I love the colours! Het aanbrengen van de lipsticks gaat ook heel makkelijk en prettig, de lipsticks glijden als het ware over je lippen en geven je lippen een heerlijk zacht en verzorgd gevoel. Ze drogen je lippen absoluut niet uit, maar doen ze aanvoelen alsof je een laagje lippenbalsem hebt opgebracht. De lipsticks hebben een subtiele, lichtzoete geur.

Ik vind deze lipsticks echt enorm fijn, vooral de roze Pink Panther draag ik nu heel veel. De Ultimate Colour lipsticks houden op je lippen iets langer uit dan de Ultimate Shine, maar dat zal komen doordat de Ultimate Shine wat wateriger is en daarom wat minder lang houdt.
Ik ben echt heel enthousiast over de vernieuwde Catrice lipsticks en ook de prijs-kwaliteit verhouding is prima met een prijs van € 3,99.

By Sjanty vindt dit product:

De Catrice Ultimate Shine en Ultimate Colour lipsticks zijn voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Let op! Via deze winactie maak je op By Sjanty kans op een setje nieuwe Catrice producten, dat ook twee Ultimate Shine lipsticks bevat!

7 reacties op “Catrice Ultimate Colour en Ultimate Shine lipsticks”

wouw! pink panter vind ik persoonlijk erg mooi, die be natural wat minder,
maar dat is persoonlijk denk ik….

leuk artikel, bewonder je voor elke dag een leuk nieuw artikel,
want volgens mij is dat niet zo makkelijk.

Liefs, Daphne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.