Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Precision Lip Liners

Ik moet zeggen dat ik voor zover ik weet nog nooit van mijn leven een lippotlood of lipliner gebruikt heb, maar met een niet heel vaste hand en nog niet heel denderende lipstick skills moet ik mijn eigenwijsheid toch maar ’s aan de kant gaan zetten en de hulp van een liner gaan inroepen. Catrice heeft sinds de update van haar assortiment begin dit jaar een heel aantal mooie lipliners en daar heb ik er twee van geprobeerd.

De Precision Lip Liners worden omschreven als liners met een zachte, duurzame formule en intense dekking die zorgen dat lippenstift en lipgloss goed op de lippen blijft zitten en kleine onregelmatigheden in je lipvorm corrigeert. De liners zijn in acht kleuren verkrijgbaar: 010 Choc’aholic, 020 Nude’Religion, 030 Lost In the Rose Wood, 040 Berry & Sally, 050 Wood You?, 060 Very Berry, 070 The Roof Is On Fire en 080 Read My Lips! Op onderstaande foto zie je de nudekleurige 010 Choc’aholic en de berry-achtige 060 Very Berry.

De liners hebben een matzwarte buitenkant, zijn heel dun van formaat en aan de dop kun je meteen zien welke kleur de betreffende liner heeft. Qua werking lijken de liners op van die oogpotloodjes/eyeliners die je omhoog draait (bijvoorbeeld de Rimmel Exaggerate eyeliner) en hebben een vrije lange punt. Pas echter wel op dat je de punt niet te ver omhoog draait, want dan heb je grote kans dat deze afbreekt.

Op een of andere manier had ik verwacht dat de liners wat droog zouden aanvoelen op mijn huid, maar het bleek juist eerder het tegenoverstelde: ze zijn lekker creamy en geven een goede hoeveelheid kleur af.

Hoewel ik dus nooit lipliners gebruik merk ik de laatste tijd dat ik ze met rode en sommige felroze lipstick wel goed zou kunnen gebruiken. Met behulp van een lijntje weet je een lipstick of lipgloss toch wat netter op te brengen en ook kun je je lippen optisch wat groter of kleiner laten lijken. Met de nude kleur van de 010 Choc’aholic en de donkerrode/berry 060 Very Berry die ik heb kan ik mooi een (berry)rode lipgloss en nude lipstick aanbrengen en gebruik daarvoor de rode kleur van de Catrice ‘Welcome to Las Vegasduo lipgloss  C01 Lovely Sinner en de Rimmel Kate Moss Lasting Finish lipstick in 03.

Ik ben begonnen met de nudekleurige 010 Choc’aholic, die eigenlijk precies bij de nudekleurige Kate Moss 03 lipstick past. Voor de foto heb ik het lijntje onder mijn lippen net even wat donkerder aangezet, maar normaliter zou deze praktisch gewoon in de kleur van de lipstick overlopen. Wanneer je een klein foutje hebt gemaakt of wat uitgeschoten bent is de liner met een wattenstaafje en make-up remover ook snel weer weg te halen, wat ook wel prettig is.

Voor de 060 Very Berry had ik niet helemaal een matchy kleur, maar de basisgloss van de Catrice ‘Welcome to Las Vegasduo lipgloss  C01 Lovely Sinner komt wel heel dicht in de buurt. Voor een echt knalrode lip zou je dan eerder voor de 070The roof is on fire of de 080 Read my lips liner kunnen kiezen.

Na deze kennismaking met het product lipliner kan ik wel zeggen dat het bij een sexy rode lip zeker geen overbodige luxe is. Behalve dat je lipgloss of lipstick mooi binnen de lijntjes terecht komt blijft het ook nog eens extra goed op zijn plek zitten, helemaal wanneer je je gehele lippen er ook nog eens mee inkleurt. Met een aanbod van acht kleurtjes is er voor iedere lipstick op zich wel een bijpassend kleurtje te vinden, al zal deze natuurlijk niet altijd precies matchen. Ik ga denk ik nog even op zoek naar een roze liner!

Pluspunten
Acht verschillende kleuren om uit te kiezen
Redelijke prijs
Zijn lekker creamy en goed gepigmenteerd
Zorgen ervoor dat je lipstick en lipgloss netjes binnen de lijntjes van je lippen kunt aanbrengen en goed blijft zitten

Minpunten
Geen!

De Catrice Precision Lip Liners zijn voor € 3,79 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Gebruik jij altijd een lipliner als je een felle of opvallende kleur lipstick opbrengt?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

10 reacties op “Catrice Precision Lip Liners”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.