Categorieën
Beauty Make-up

Catrice ‘Welcome to Las Vegas’ duo lipgloss

In het artikeltje van gisteren waarin ik mijn ogen helemaal Las Vegas sferen had gestoken met het Curtain Up Absolute Eye Colour Quattro vroegen veel meiden zich af wat ik voor mooie rode kleur op mijn lippen droeg. Zoals ik in het artikeltje al aangaf zou daar nog een review over volgen, dus bij deze!

Volgens Catrice creëer je met deze duo lipgloss onweerstaanbare lippen in twee eenvoudige stappen. De glossjes hebben allen twee kleuren: een opvallende roodgetinte basiskleur aan de ene kant en een glitter & glamour lipgloss aan de andere kant. De basiskleuren zorgen voor een knallende, langdurige tint en de glitterende ‘highlighters’ geven de look een ultieme glamourous touch.

De duo lipgloss is verkrijgbaar in drie varianten: C01 Lovely Sinner, C02 Welcome to Glitz And Glamour en C03 Let Me Seduce You waarvan ik je de C01 en C03 laat zien.

Leuk dat Catrice eens met een heel ander soort lipgloss in een limited edition collectie komt, die ook op een subtiele manier in Las Vegas sferen is met de glitters en de burlesque dames op de dop.

Het is dus de bedoeling dat je eerst een rode basiskleur op je lippen aanbrengt en daaroverheen de glitterende gloss. Wanneer ik de rode gloss naar mijn lippen breng zit daar een soort caramelachtig luchtje aan, dat eigenlijk best lekker ruikt. Bij het aanbrengen van de gloss op mijn lippen werd ik aangenaam verrast, want waar ik dacht dat het gewone lipgloss zou zijn trekt de gloss meteen mijn lippen in en geeft een volledige matte finish. Het is dus eerder lipstain dan lipgloss te noemen, maar what’s in a name, ik vind het gewoon een erg mooi effect geven.

De C01 Lovely Sinner geeft een prachtig intens rode kleur waarmee je echt de ultieme rode lippen kunt maken. De C03 Let Me Seduce You is wat meer donkerrood/berry-achtig, een kleur die ik persoonlijk iets minder mooi vind.

Waar een gewone lipstain nog wel eens een wat droog en trekkerig gevoel kan geven, valt dat met deze wel mee. Wel is het zo dat beide glossjes niet, maar dan ook écht niet van je huid af te krijgen zijn, ik heb echt superhard moeten boenen! Aan de ene kant kan dit een groot voordeel zijn, maar ik zelf ben daar nooit zo kapot van.

Echt blij van deze duo lipgloss werd ik toen ik de glamourous ligplossjes over de basiskleuren ging aanbrengen, toen werd het pas écht Las Vegas!

 De C01 Lovely Sinner geeft de rode basiskleur een hele mooie gouden shiny finish en de donkerrode C03 Let Me Seduce You krijgt loads of zilverkleurige glittertjes en een prachtige, intense glans over zich heen. Als ik mezelf in de spiegel bekijk met beide glossjes op mijn lippen is het wel even shocking zo opvallend als het is, maar ondanks dat vind ik het toch ook best wel mooi staan. Alleen doordat de rode kleuren zo lastig van mijn lippen te verwijderen zijn denk ik niet dat ik deze vaak zal gaan dragen en dat is natuurlijk wel jammer.

Pluspunten
Basiskleuren geven práchtige rode kleuren met een volledige matte finish
Met de glamourous, glanzende gloss over de basiskleur heb je écht de ultieme Las Vegas lippen!
Rode basiskleuren hebben een lekkere geur

Minpunt
De rode basiskleur is wel erg lastig van je lippen te krijgen


De Catrice Welcome to Las Vegas duo lipglosses zijn op dit moment voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je zo op het eerste gezicht van de duo lipglosses en welk van deze twee kleurtjes is jouw favoriet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

10 reacties op “Catrice ‘Welcome to Las Vegas’ duo lipgloss”

Deze lipglossjes verrassen mij echt, wat een prachtig, dekkende kleuren geeft hij af. De rode vind ik echt prachtig staan bij je meis! Wat ik wel erg vervelend vind, net als bij een lipstain dat het er zo moeilijk afgaat.

Mooie kleuren! Ik stond er gister nog mee in mijn handen, maar omdat er geen testers waren durfde ik het niet aan. Maar ik denk dat ik terug ga!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.