Categorieën
Beauty Make-up

Look met Catrice ‘Welcome to Las Vegas’ quattro

In het artikel van vanmorgen heb ik je kennis laten maken met het Absolute Eye Colour Quattro Curtain Up uit de Catrice Welcome to Las Vegas limited edition lijn en ik kon niet wachten om met de oogschaduws aan de slag te gaan. Zie hier het resultaat!

Ik besloot alle kleurtjes uit het palette te gebruiken en omdat deze op één na allemaal vrij donker zijn beloofde het een vrij zware en glitterige smokey look te worden, maar dat past wel bij het Las Vegas thema.

Allereerst heb ik mijn wenkbrauwen bijgetekend en op mijn oogleden en onder mijn ogen wat van de Too Faced Shadow Insurance aangebracht zodat de oogschaduw gedurende de dag mooi op zijn plaats blijft zitten. Ik ben begonnen met het inkleuren van mijn binnenste ooghoeken met de lichtgouden oogschaduw, die niet superveel kleur geeft maar wel heel wat mooie, kleine glittertjes in zich heeft. Daarna was het de beurt aan de donkerblauwe kleur rechtsbovenin die ik op het midden van mijn oogleden heb aangebracht en vervolgens de zwarte oogschaduw in mijn buitenste ooghoek en crease. Daarna heb ik nog een klein beetje van de paarse oogschaduw tussen de donkerblauwe en zwarte gedaan, al zie je die niet zo heel duidelijk terug. De zwarte oogschaduw heb ik omhoog geblend tot net onder mijn wenkbrauwen en daarna met de creasekwast nog wat witte highlighter onder mijn wenkbrauwen aangebracht. Onder mijn ogen heb ik met de zwarte oogschaduw met een smal, dun kwastje een lijntje gezet.

Tot zover de oogschaduws, daarna heb ik langs mijn bovenste wimperlijn met de Maybelline Master Precise eyeliner een lijntje gezet met aan het uiteinde een kleine, subtiele wing. Voor op mijn wimpers heb ik gekozen voor de nieuwe Rimmel Extra WOW Lash Building mascara, die ik echt superfijn vind!

Bij een Las Vegas look hoort natuurlijk glamourous lippen en die heb ik gecreëerd met de Duo Lipgloss, ook uit de Welcome to Las Vegas collectie. Ik ga deze lipgloss verder nog niet laten zien of er meer over vertellen, er zal hier namelijk nog een aparte review va volgen.

De kwaliteit van de oogschaduws uit dit quattro is uitstekend: ze geven praktisch geen fall-out, laten zich mooi en makkelijk aanbrengen en blenden en zijn prima gepigmenteerd. Ik vind de kleurtjes overigens niet heel vernieuwend, maar op zich wel passend bij het Las Vegas gevoel.

Q: Ben jij zelf al aan de slag geweest met het Welcome to Las Vegas quattro?
En wat vind je van de look die ik ermee gemaakt heb?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

10 reacties op “Look met Catrice ‘Welcome to Las Vegas’ quattro”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.