Categorieën
Beauty Make-up

Catrice ‘Welcome to Las Vegas’ Absolute Eye Colour Quattro

Glitter, glamour, diva’s en het burleske nachtleven: dit zijn slechts enkele kernwoorden die de nieuwe limited edition van Catrice beschrijven. In deze collectie die helemaal bij de feestelijke decembermaand past vind je naast onder andere nagellakjes, eyeliner en lipgloss ook een mooi oogschaduwpalette.

Bij de Welcome to Las Vegas collectie zijn het vooral de ogen die in de spotlights staan en daar kan een mooie oogmake-up natuurlijk niet bij ontbreken. Om je ogen er lekker uit te laten knallen is er het Absolute Eye Colour Quattro met de naam Curtain Up die volgens het persbericht van Catrice een bruine, blauwe, paarse en gouden oogschaduw heeft.

Je kent vast de Catrice Absolute Eye Colour Quattro’s wel en dat is deze Curtain Up eigenlijk ook, alleen is dit natuurlijk een limited edition versie. Ik vind deze quattro’s er altijd mooi uitzien en het stevige, transparante geheel straalt wel een enigszins luxe gevoel uit. Het paletje bestaat uit vier vakjes (twee kleinere en twee grotere) en heeft daarmee bij elkaar opgeteld 8,2 gram oogschaduw.

Zoals je op de foto’s kunt zien zijn de vier oogschaduws bedrukt met letters die tezamen de naam van de collectie vormen: Welcome to Las Vegas.


Superleuk natuurlijk die letters op die oogschaduws, maar bij het swatchen waren ze in één veeg verdwenen en is het palette meteen toch wel een stuk minder ‘Las Vegas’…

De oogschaduws zijn net als de reguliere quattro’s goed gepigmenteerd en hebben allen een mooie glanzende finish. De meest linkse oogschaduw geeft een mooie diepzwarte kleur met subtiele gouden glittertjes, die daarnaast is donkergrijs en de onderste twee kleurtjes zijn donkerpaars en lichtgoud. De bruine oogschaduw die Catrice in haar persbericht noemde kan ik zo niet helemaal ontdekken, daarmee zullen ze wel zwart bedoeld hebben.

 Ik vind het stuk voor stuk mooie kleurtjes die prima geschikt zijn om een glamourous en opvallende look à la Las Vegas mee te maken. Het zal nog even moeten blijken of ze in gebruik net zo fijn en mooi zijn als ze eruitzien, maar dat ga ik snel voor je testen!

 Het Catrice Welcome to Las Vegas Absolute Eye Colour Quattro is voor € 4,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij zo op het eerste gezicht van (de kleurtjes van) dit paletje?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

9 reacties op “Catrice ‘Welcome to Las Vegas’ Absolute Eye Colour Quattro”

Ah swatches van het palette! Ik was daar op aan het wachten hihi. Ik vind de kleuren echt prachtig, daar kan je ook zeker wel een look mee maken. Wel jammer dat de letters meteen naar één keer swatchen weg zijn, zonde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.