Categorieën
Beauty Make-up

BE Creative Make Up Eyeshadow Quad – Holiday

Na een (roze!) nagellakje en lipstick die allebei errug goed in de smaak zijn gevallen kon ik bijna niet wachten tot het uitproberen van het laatste BE Creative Make Up product dat in mijn reviewmandje lag: het Eyeshadow Quad Holiday. En nee, het is een keer geen quad met alleen maar bruin, blauw of zwart, maar eentje met kleur, héél veel kleur!

Ik heb niet onder stoelen of banken gestoken dat ik onder de indruk was van de looks van de BE Creative Make Up lipstick en nagellak en ook het oogschaduwquad is zeker geen straf om naar te kijken. Het ziet er echt superluxe en lekker fancy uit met het vrij hoge, matzwarte vierkant doosje en de doorzichtige bovenkant.

BE Creative heeft in totaal zes Eyeshadow Quads (Azure, Holiday, Jungle, Nude, Smoky en Velvet) uitgebracht met oogschaduws die allemaal verfijnde parelpigmenten en gemineraliseerde pigmenten bevatten en daardoor heel mooie intense kleuren moeten geven.

Als ik in de winkel zou staan zou ik waarschijnlijk toch een beetje een ‘veilig’ quad als Nude gekozen hebben, maar nu ik verrast ben met de vrolijke Holiday moet ik toegeven dat zulke wat meer opvallende kleurtjes toch ook wel heel leuk zijn.

IMG_0831Holiday heeft vier werkelijk schitterende kleurtjes die – halleluja! – uitstekend gepigmenteerd blijken te zijn. Helaas wel een tikkeltje talkerig en brokkelig van structuur, maar dat weten de kleuren ruimschoots te compenseren. Heb je de mintgroene oogschaduw met al die shimmertjes helemaal links al gespot, it’s such a beauty!

De BE Creative Make Up Eyeshadow Quads zijn voor € 17,99 per stuk (nu online voor slechts € 15,79!) verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Q: Wat vind je van dit BE Creative Eyeshadow Quad? Heb je zelf al iets geprobeerd van dit merk?

25 reacties op “BE Creative Make Up Eyeshadow Quad – Holiday”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.