Categorieën
Beauty Make-up

BE Creative Make Up Intense Lipstick – 020 Happy

Ik voorspel je zomaar: het nieuwe merk BE Creative Make Up en ik gaan het heel leuk met elkaar hebben. Het nagellakje 011 Fiesta is een hoge nieuwe binnenkomer in my favorite nailpolish top 10 en volgens mij heb ik er ook een nieuwe favoriete lipstick bij: de BE Creative Make Up Intense Lipstick Happy!

Het gaat natuurlijk allemaal om de kleur binnenin de huls, maar het menselijk oog wil ook wat en ook bij de BE Creative Make Up lipsticks hebben we geen klagen. De Intense Lipsticks worden omschreven als romig, intens van kleur, glanzend, chic en zijn voorzien van plantaardige oliën en ssentiële vetzuren die de lippen lekker zacht en gehydrateerd houden.

Het kleurtje van de 020 Happy doet haar naam eer aan want happy word ik er zeker van! Ik ben gék op peachy, roze en koraalkleurige lipstick en alles wat daar maar tussenin zit en dus is dit ook helemaal een kleurtje voor mij. Een wel héél fijne bijkomstigheid is dat de lipstick naast prachtig van kleur ook nog eens lekker longlasting en superzacht en romig is en daarmee ook mijn lippen heel happy maakt.

De BE Creative Make Up Intense Lipsticks zijn voor € 12,99 per stuk verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Q: Wat vind je van zo op het eerste gezicht van deze BE Creative lipstick?

25 reacties op “BE Creative Make Up Intense Lipstick – 020 Happy”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.