Categorieën
Beauty Nagels

Nieuwe Barry M Gelly Nail Paints

Zomerse dagen met een strakblauwe lucht en een lekker zonnetje aan de hemel vragen om vrolijke hand- en teennagels en oh yeah, laat dat maar aan Barry M over. Dit mooie merk had al een reeks superleuke Gelly Nail Paint nagellakken in haar assortiment en voor de zomer van 2013 zijn daar nog eens een vijftal nieuwe knalkleurtjes aan toegevoegd!

De 5 nieuwkomers in de Gelly Nail Paint collectie zijn op en top zomers en hebben de volgende namen meegekregen: 14 Key Lime, 15 Guava, 16 Passion Fruit, 17 Blue Grape en 18 Mango. Zoals we van Barry M gewend zijn dekken ook deze nieuwe kleuren allemaal met twee laagjes en shinen ze aan alle kanten!

Blue Grape is een heel mooie kobaltblauwe kleur, Key Lime heeft een prachtige limegroene tint en natuurlijk zijn ze allebei voorzien van een superglossy shiny finish!

Met twee laagjes van de Mango schreeuwen je nagels Oranje Boven! en Passion Fruit is een lak met een heel mooie helderrode kleur. Love them both!

Guava, wat een geweldige knal- en knalblauwe kleur is dit! Ik denk dat dit stiekem mijn favoriet van de nieuwe kleurtjes is, wauw! <3

De Barry M Gelly Nail Paint nagellakken zijn voor € 5,25 per stuk verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Q: Wat vind je van de nieuwe Gelly Nail Paint lakken, welk kleurtje is jouw favoriet?

28 reacties op “Nieuwe Barry M Gelly Nail Paints”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.