Categorieën
Win!

Win Aussie Street Art 3 Minute Miracle set + leuke goodie!

Het is denk ik geen geheim dat ik groot fan ben van de producten van Aussie, ze hebben me al heel wat Aussome hairdays bezorgd. Zeker in de zomer kunnen mijn lokken, en ik denk die van vele andere dames, wel wat extra aandacht gebruiken. Dat komt goed uit, want deze zomer verrast Aussie ons met kleurrijke 3 Minute Miracle maskers. Drie varianten van dit intensieve masker, Reconstructor, Frizz Remedy en Colour Mate verschijnen in een speciale Street Art style! Het zijn limited editions, die alleen deze zomer verkijgbaar zijn. Here for a good time, not for a long time!

De Aussie 3 Minute Miracle treatments met fijne ingrediënten als Australische muntbalsem, aloë vera, avocado en jojobaolie zorgen ervoor dat je lokken drie minuten superzacht en weer helemaal happy worden.

De nieuwe Aussie 3 Minute Miracle Street Art special edition haarmaskers zijn inmiddels te verkrijgen bij de wat grotere Etos filialen, máár ik mag alvast 3 By Sjanty lezeressen blij maken met een Aussie Street Art 3 Minute Miracle set + een leuke goodie!

Maak kans op 1 van de 3 Aussie Street Art 3 Minute Miracle sets én een designer dress t.w.v. € 400,00!
Om kans te maken op 1 van de 3 Street Art sets moet je hieronder bij de comments even laten weten waarom nou juist jij wel zo’n fijn sets Aussie Minute Miracle treatments kunt gebruiken.

En dat is niet het enige wat er te winnen valt, want op Fashionscene maak je namelijk ook nog eens kans op een fashionable designer dress van de Australische designers Bec & Bridge t.w.v. 400 euro, aangeboden door Aussie!!

De Aussie Street Art 3 Minute Miracle maskers zijn limited edition: here for a good time, not for a long time!

Deze winactie is afgelopen. De winnaressen hebben inmiddels bericht ontvangen!

 

44 reacties op “Win Aussie Street Art 3 Minute Miracle set + leuke goodie!”

ik kan wel zo’n set gebruiken omdat mijn haar een eigen wil heeft de afgelopen maanden. het ene moment is het super droog, dan weer statisch en het andere moment weer vettig terwijl ik het net een halve dag eerder gewassen heb >.< mijn haar heeft wat extra care nodig na die veel te lange koude wintertijd! XD

Ik kan zo’n setje zeker gebruiken nu. Ik ben van zwart haar naar lichtbruin/donkerblond gegaan en omdat ik zo’n hardnekkige verf in m’n haren had hebben ze in totaal (over 2 kappersbeurten) mijn haar 7 keer moeten ontkleuren. Inderdaad, 7 keer! Op een maand tijd is m’n volle bos haar naar een pluizige bos stro gegaan dus ik kan echt alle hulp gebruiken.

Geweldige actie! Mijn haar kan wel wat extra verzorging gebruiken omdat ik het regelmatig verf en stijl. Daarnaast wil ik het langer laten groeien, dus elke verzorging is welkom hihi!

Mijn haar kan zeker een beetje verwennerij gebruiken! Het is altijd superdroog en ik heb het te druk om veel aandacht aan mijn haar te besteden. Dit pakket zou dus zeker van pas komen!
Xxxx

Waarom ik een Miracle treatment kan gebruiken? Hmm.. mijn haar kan écht een miracle gebruiken. De laatste tijd kan ik er echt he-le-maal niets mee. Ik heb lang, stijl maar dik bruin haar. Ik moet het sowieso altijd 2 keer wassen, drogen met een fohn en vervolgens stijlen met een stijltang anders zie ik eruit als Cruella DeVille die met haar vingers in het stopcontact gezeten heeft. De laatste twee weken is het nog een stukje erger geworden want wat ik ook doe, het is ontzettend droog en dof. Dus ik hoopte eigenlijk al op een miracle to happen! ik hoop dat Aussie me een uitkomst kan bieden want dan kan ik weer als een happy little girl weer over straat!

Oeh, ik wil zo’n set winnen omdat ik hopelijk over een paar weken mijn diploma-uitreiking heb en er dan natuurlijk wel op en top fabulous uit wil zien. En dat lukt met mijn haar niet zo goed en makkelijk. En mijn haar is waarschijnlijk net zo gestresst als ik dus die kan een flinke oppepper gebruiken! <3

Aussie 3 Minute Miracle treatments zijn heel goed voor je haar!
Ze staan altijd in de badkamer voor je klaar!
Australische muntbalsem, aloë vera, avocado, jojobaolie dat zit er in!
Geen dag meer je haar als een suikerspin!
Geen last meer van pluis, nu kan je elke dag met een lach uit het huis!
Met Aussie en een designer dress ben je klaar en geen dag meer slecht haar!
Wie wil dit nou niet vandaar een begin voor een super waanzinnig lied!

Weer een super winactie op Bysjanty.
Omdat mijn haar na deze lange winter wel een boost kan gebruiken voor de zomer, als die nog komt..

Succes iedereen <3

Ik kan wel zo’n set gebruiken omdat door de stress mijn haar met bossen uitvalt. Nu gaat een maskertje dat niet oplossen, maar het enige wat ik kan doen is het zo goed mogelijk verzorgen om ervoor de zorgen dat er niet nog meer haar afbreekt! Ik kan niet zonder mijn lange lokken! Daarnaast is het droog en dof en kan het sowieso wel een boost gebruiken.

Ik zou zo’n setje goed kunnen gebruiken omdat mijn haar de laatste tijd gewoon niets mer wilt. dan is het weer vet. dan weer droog. dan weer statisch . ik kan er echt niks mee. dit komt denk ik omdat ik een enorm stressvolle periode achter de rug heb

Beste Chantal,

k zou de Aussi Miracle set heel goed kunnen gebruiken omdat mijn haar door het vele verven erg achter uit is gegaan.

Het is kurkdroog, onhandelbaar en neigt naar kroes.Ik krijg het moeilijk uitgekamd omdat het zo droog en dik is.

Ik heb van alles geprobeerd (maskers, verschillende oliesoorten, creme’s en conditioners en helaas zonder het gewenste resultaat.

Het lijkt me leuk om dit uit te kunnen testen om te zien of dit echt het ‘Miracle’ is voor mijn haar.

Groetjes,
Sana

Binnenkort een examenfeest en dan ga ik tekeer als een beest! Alle spanning kan er dan uit maar dan moet mijn haar meewerken! Daarom doe ik heel graag aan uw actie mee!

Deze kleurrijke set van aussie past helemaal bij mij! Ik heb van mijzelf rood haar en het kan op dit moment wel wat extra verzorging gebruiken. Ik ben snel geneigd om mijn haar vast te dragen omdat mijn haar er minder goed uit ziet. Daarnaast heb ik de laatste tijd last van wat schilfers op mijn hoofdhuid, ik ben dus toe aan nieuwe producten! Een masker gebruik ik veel te weinig. Waarom? Ik weet het eigenlijk niet! De aussie intensieve masker mag er bij mij voor zorgen dat ik niet meer zonder kan en ik weet zeker dat ik deze met liefde zal gebruiken. Met deze creatieve ontwerpen op de aussie verpakkingen hoop ik zelf geïnspireerd te raken door wat creatiever met mijn haar om te gaan. =)

Ik wil al heel lang Aussie proberen (ben zo benieuwd naar de geur waar je altijd iedereen over hoort), alleen vergeet ik het telkens te kopen.. Dus deze winactie komt als geroepen haha;).
Ik kan de set goed gebruiken aangezien ik gezegend ben met onhandelbaar haar wat de enige dag denkt: laten we vandaag eens slap en futloos gaan hangen, en de andere dag ineens alle kanten op springt met krullen en al. Oftewel ochtendstress. Ik kan niet wachten op een lading Aussome hairdays!

Ik doe maar al te graag mee! De afgelopen tijd word ik helemaal gek van mijn haar. Het is altijd ontzettend droog, en ik heb geen eens dode puntjes! Maar bij mijn hoofdhuid wordt het juist weer ontzettend snel vet! Ik moet dus héél erg oppassen wat ik mijn haar smeer, helaas pindakaas! Ik ben erg benieuwd naar deze Aussie producten. Ik wens degene die wint sowieso heel veel plezier ermee! x’

Leuk!! Ik doe heel graag mee!! 😀 Ik zou heel graag iets willen hebben voor mijn droge haar doordat ik mijn haren had geverfd. Vooral de punten zien er altijd zo droog uit dat het lijkt alsof het dode haarpunten zijn. Ik volg je al op bloglovin en heb dit artikel geliked. Verder heb ik het bericht op je facebook over deze winactie geliked en gedeeld! 😀

ik kan deze set goed gebruiken omdat mijn haar echt zo goed als dood is. ooit is er bij een verkeerde kapper veel te agressieve verf in gedaan en sinds dien blijf ik het maar bij knippen want er moet zoveel mogelijk doods af. nu is het een korte boblijn maar nogsteeds is de onderkant zo dood als een pier. een fijne behandeling met aussie lijkt me dan heel erg fijn! xoxo

Ik kan zo`n miracle treatment wel gebruiken omdat ik bezig ben met het opzetten van mijn eigen bedrijf.. en wees eerlijk.. alles gaat toch beter als je haar goed zit 😉 Dus met dit miraculeus wondertje hoop ik nog meer inspiratie te krijgen, klanten te werven en alles op te zetten, want wanneer je er goed en verzorgt uit ziet trek je meer mensen aan 😀

Hoi! Superleuk dat je dit weggeeft!

Ik zou deze set goed kunnen gebruiken, omdat mijn haar zo ontzettend droog is. Ik smeer er vanalles in, maar het lukt niet! Nu kan dat natuurlijk ook aan mijzelf liggen, haha! Ik hoop dat deze set me kan helpen en bewijst dat het niet aan mij ligt, maar aan de producten die ik gebruik:)

Liefsxx

Ik kan deze set heel goed gebruiken omdat mijn haar ontzettend lijdt onder vakantie in het buitenland. De hete lucht buiten, droge lucht van de airconditioning binnen en het hardere water zorgen ervoor dat mijn haar op vakantie in no time in stro is veranderd. Hiermee kan ik mijn haar tijdens en na de vakantie goed verzorgen zodat ik geen ‘coupe horror’ meer heb!

De producten van Aussie zijn misschien wel de beste mogelijkheid om weer even dicht bij mijn vakantieland waar ik al jaren van droom maar nog nooit geweest ben te komen.

Super gaaf! Sommige vrouwen krijgen tijdens hun zwangerschap een volle haardos. Bij mij helaas niet, mijn haar kan wel een oppepper gebruiken.

Ik heb gelezen dat dit een wonder middel is 🙂 en mijn haar kan het zo goed gebruiken, door het kleuren, ik heb zelf heel dun broos en droog haar.. als ik dit win zou mijn haar weer glanzen en ikzelf weer stralen, super leuke actie!

Leuke winactie!
Ik kan wel zo’n fijn set Aussie Minute Miracle treatments gebruiken omdat mijn haar echt een drama is! Ik kleur mijn haar, maar mijn haar is van zichzelf ook heel fijn, pluizig, droog en breekbaar. Het haar heeft dus wel een ‘miracle’ nodig!

Mijn haar is vrij dood! Ik heb gespleten haarpunten, droge punten, vet haar bovenop en mijn haar pluist als een gek.. terwijl ik het niet te vaak was, niet föhn, niet stijl etc.. maar toch gaat het kapot! Helllup!

Hii there,
Toffe actie! Komt zeker als geroepen. Ik kan echt een wonder gebruiken. De afgelopen tijd ben ik helaas het slachtoffer geworden van een eetstoornis. Sinds twee weken ben ik bezig om weer op een normaal voedingspatroon te komen. Zowel als mijn nagels als aan mijn haren is te zien dat het veel vitamines heeft gemist om te groeien en sterk te blijven. Ik vind het moeilijk om mijn normale eetpatroon weer op te pakken, als ik in de spiegel kijk zie ik nog steeds geen mooi meisje en het helpt niet dat mijn lange haren daar slap, futloos en droog bijhangen. Het is toch een stukje zelfvertrouwen dat ik mis. Ik heb mijn naam niet ingevuld omdat ik anoniem wil blijven, en ik wil ook even duidelijk maken dat ik mezelf absoluut niet zielig vind of wil dat bezoeksters of de eigenaresse mij zielig vinden. Dit is nou eenmaal mijn verhaal en ik kan het niet mooier maken dan het is. Ik wens iedereen succes met meedoen en laat het nooit zo ver komen dat je je eetpatroon té ver gaat aanpasen omdat je niet tevreden met jezelf bent: het gaat sneller fout dan je verwacht!
Groetjes S.

Ik kan zo setje wel gebruiken omdat ik heel nieuwsgierig ben of dit is voor mijn haaruitval, en ontzettend droog en pluizig haar kan doen, ik wil het weer langer laten groeien maar doordat het zo slecht is ben ik geneigd het weer af te knippen om deze redenen.

Hele leuke winactie! Ik heb nog nooit aussie producten geprobeerd en kan zeker wel een haar treatment gebruiken! En ben vooral benieuwd naar die jurk!

Mijn lange haren verzorgen neemt nogal wat tijd in beslag. Weet zeker dat ik heel happy zal worden als mijn “trots” in slechts 3 minuutjes weer zal gaan “dansen”. Ik wil deze australische verwennerij graag winnen.

Ik kan deze set goed gebruiken, omdat de kinderen op mijn werk (kinderopvang) heel graag kappertje spelen en mijn haar door regelmatig, aardig ruwe behandeling wel wat extra verzorging kan gebruiken.

Xx

Ik kan dit set goed gebruiken omdat mijn haar altijd goed heeft gezeten eigenlijk, maar de laatste maanden is het op de een of andere manier een ramp. Het is droog, pluizig en het springt alle kanten op waar ik erg van baal natuurlijk! Ik wil de zomer in met moet shiny haar en daar zou dit pakketje me natuurlijk fantastisch bij helpen 🙂 Bovendien ben ik niet de enige die het kan gebruiken, want mijn zusje kan af en toe ook wel een behandelingetje gebruiken met deze set, want haar haar is er ook niet te best aan toe! Ze heeft het laatst gebleekt en het is nu een grote strobaal 🙁 Ik zou dus met dit pakket mezelf en mijn zusje heel goed kunnen helpen, gave winactie!

Whoohoo, een winactie naar mijn hart. Ik heb namelijk lang en futloos haar wat ik ook nog eens regelmatig verf… je hoort het al, deep treatments zijn een must voor mij! Straffer nog, ik ben het ooit vergeten (alleen shampoo gebruikt) en mijn haar leek wel een stuk touw! Ik kon er bijna iemand mee binnenhalen met die lasso haha x

Ik zou deze heel goed een keer kunnen gebruiken omdat ik mijn haar elke dag in een staart draag – tenzij ik het stijl maar dat kan ook niet altijd-. Dat komt omdat het heel pluizig is en ook best beschadigd doordat ik altikd dat elastiekje in mn haar heb. Ik heb al eens geprobeert een kokosolie masker te doen maar ook dat hielp niet goed.

Ik heb al veel positive reacties gehoord maar mijn moeder vind de condotioners te duur.. ik ben erg nieuwsgierig geworden !

Ik kan dit setje goed gebruiken omdat mijn haar niet van beste kwaliteit is. Oke, nu het kort is gaat het vrij redelijk. Maar op termijn wil ik het toch wel weer wat langer. En dan wil ik graag voorkomen dat het weer zo’n futloos pluizig geheel wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.