Categorieën
Beauty Nagels

Swatch BE Creative Nail Lacquer – 011 Fiesta

Sinds kort is ons kleine kikkerlandje weer een prachtig make-up merk rijker: BE Creative. Strakke verpakkingen, booming colors en de belofte van topkwaliteit voor een leuk prijsje doet de harten van diehard beautyliefhebsters natuurlijk wel even een slagje sneller slaan. Afgelopen week heb ik een pakketje met een aantal BE Creative make-upjes mogen ontvangen en vandaag show ik  jullie één van de vrolijke Nail Lacquers!

De BE Creative nagellakken komen in een superhip flesje van 9 ml en beloven rijke, levendige kleuren die niet snel chippen en vervagen. Alle lakken zijn voorzien van een zogenaamde Expert IV geltechnologie die ze een heel mooie gel-achtige finish moet geven.

011 Fiesta is een heel leuk zomers roze kleurtje dat dekt in twee laagjes en een mooie creamy structuur en glanzende finish heeft. De Nail Lacquer heeft een vrij standaard kwastje dat fijn lakt en is lekker snel droog, niks mis mee dus!

De BE Creative Nail Lacquers zijn voor € 8,99 per stuk verkrijgbaar in de ICI Paris XL stores en online via de website van ICI PARIS XL.

Q: Ben jij al bekend met het merk BE Creative? Wat vind je van de kleur van dit lakje?

22 reacties op “Swatch BE Creative Nail Lacquer – 011 Fiesta”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.