Categorieën
Lifestyle

Een middagje rijden in de Honda Civic!

Weet je nog dat ik onlangs schreef over de Women’s World Car of the Year 2012, de Honda Civic? Hoewel auto’s over het algemeen niet heel snel mijn aandacht hebben was ik stiekem wel heel nieuwsgierig naar deze superstoere auto en I was lucky want samen met Claartje van Vrouwen.nl en Karin van Ze.nl

Is ‘ie stoer of is ‘ie stoer? De knalrode Honda Civic waar wij een middagje mee op stap zijn geweest is echt een ontzettend leuke auto waar je als vrouw zeker in gezien mag worden. Niet alleen van buiten ziet de auto er heel gelikt uit, ook de binnenkant mag er wezen. Mooie zachte bekleding, een hypermodern dashboard en heel belangrijk: er is ruimte, héél veel ruimte.  In de kofferbak kun je met gemak een aantal koffers, een hele verzameling tassen na een middag shoppen of twee dames kwijt, zoals we even uitgeprobeerd hebben!

Oké, de auto ziet er goed uit, maar ook wel belangrijk: hoe rijdt ‘ie? Neem van mij aan: wanneer je voor het stoplicht staat te wachten win je met gemak van die stoere jongen naast je, want de Civic is lekker fel. Fel, maar tegelijkertijd ook zuinig en milieubewust dankzij de Eco Assist.

Rijden in zo’n stoere auto maakt hongerig en dus doken we na de testrit lekker het terras op voor een hapje en een drankje.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Women’s World Car of the Year 2012 en wil je ook graag een testritje maken?  Dat komt goed uit, want als je hier klikt maak je kans op een weekend proefrijden in een Honda Civic met een volle tank én een bon voor 2 hotelovernachtingen met ontbijt voor 2 personen in Parijs!

9 reacties op “Een middagje rijden in de Honda Civic!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.