Categorieën
Beauty Nagels

Oh my Gosh, it’s purple!

Gosh is een merk dat binnen mijn stash niet heel breed vertegenwoordigd is, but don’t ask me why. ‘Vroegâh’ gebruikte ik de oogpotloden en lipsticks best graag, maar nu ik daar nieuwe favorieten voor gevonden heb lijk ik het merk een beetje te zijn vergeten. Gelukkig was ik vorige week zo slim om toch even voor het Gosh schap te blijven hangen, want wat vond ik daar twee práchtige paarse lakjes, zeg. Oh my Gosh, it’s purple!

Mijn twee bekendste Gosh lakjes zijn toch wel de Bubblegum en Miss Minty, een supergaaf knalroze en mintgroen kleurtje die allebei heel regelmatig op mijn nagels zijn terug te vinden. Vandaag geen roze of mint, maar de pimpelpaarse 541 Gasoline en 571 Wild Lilac.

Naast de Bubblegum en Miss Minty heb ik nog een aantal Gosh lakjes geswatched (onder andere 607 Crispy Coral en 608 Dusty Rose) en voor zover ik me kan herinneren was de kwaliteit van allemaal prima, dus dat verwachtte ik ook bij deze twee eigenlijk niet anders.

Naar deze 541 Gasoline kan ik echt úren kijken, wát een beauty! Je hebt wel eens lakjes die er in het flesje veelbelovend uitzien maar op de nagels een beetje tegenvallen, maar dat is bij deze eerder andersom. In het flesje dacht ik al: wauw mooi, maar eenmaal op de nagels vond ik ‘m helemaal breathtaking. Ook dit supergave glitter & glamour lakje heeft genoeg aan twee laagjes!

Donkerpaars associeer ik zelf altijd een beetje met herfst en winter, maar de wat lichtere paarse kleurtjes als 571 Wild Lilac komen ’s zomers zeker regelmatig tevoorschijn gehaald! Dit lakje heeft een hele mooie creamy finish en is er eentje die, zoals het hoort, met twee laagjes prima dekkend is!

De Gosh lakjes zijn voor € 6,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat, maar tot en met zondag 8 juli geldt op het gehele Gosh assortiment 30% korting en krijg je ze voor € 4,89 per stuk!

Q: Heb jij veel nagellakjes van Gosh; vind je ze fijn of juist niet? En wat vind je van deze twee paarse?

27 reacties op “Oh my Gosh, it’s purple!”

Leuke swatches!
Maar, het 1e lakje is 571 wild lilac en het 2e lakje is 541 Gasoline :$
Toevallig wist ik het omdat ik Wild lilac ook heb, anders wist ik het ook niet ;p
ik zeg het alleen maar, x

Paars is mijn lievelingkleur, volgens mij word ik een beetje verliefd op deze lakjes. Haha, wat zijn deze leuk joh! Vooral die met glittertjes. Ik zou best al die uren met je samen naar dat lakje kunnen kijken.

Leuk! Ik had Wild Lilac ook maar helaas werd hij op een gegeven moment te stroperig om mooi te lakken. Ik vond het echt een Milka-kleurtje, ik heb ‘m dan ook regelmatig gedragen met witte vlekken erop haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.