Categorieën
Beauty Nagels

Swatches van diverse lakjes van Gosh, L’Oréal, Mavala en Sinful Colors

Voordat er echt een overkill aan nagellak artikelen op By Sjanty begint te ontstaan beloof ik hierbij plechtig dat er de komende week ook andere mooie producten aan bod zullen komen, maarja ik kan jullie al die prachtige lakjes natuurlijk ook niet onthouden! In dit artikel heb ik swatches van lakjes van Gosh, L’Oréal, Mavala en Sinful Colors voor je!

Gosh Nail Lacquer
€ 6,99 Kruidvat

Let’s start met twee lakjes van Gosh, die dit leuke merk de afgelopen herfst in haar herfstcollectie introduceerde. De in totaal vier lakjes uit deze collectie zijn ook in het vaste assortiment terechtgekomen en hier heb ik de 607 Crispy Coral en 608 Dusty Rose van.

Zelf heb ik van Gosh nog niet heel veel nagellakjes: alleen de mintkleurige 597 Miss Minty en de knalroze 598 Bubblegum, die ik eigenlijk veel te weinig gebruik.

607 Crispy Coral is een mooi helder koraalrood lakje die ik wel drie laagjes heb gegeven, zodat je mijn nagels er niet meer doorheen kon zien. Me likes!

De kleur van 608 Dusty Rose is een beetje een combinatie tussen nude en taupe en hoewel veel merken wel zo’n tint in hun assortiment hebben is deze toch net iets anders. Leuk!

L’Oréal Color Riche Le Vernis
€ 5,99 DA, Etos, Kruidvat, Trekpleister

Van Gosh gaan we naar L’Oréal, die onlangs met de nieuwe Color Riche Le Vernis collectie haar nagellakassortiment flink heeft uitgebreid. Er zijn maar liefst 32 verschillende kleurtjes te verkrijgen die ook nog weer eens zijn onderverdeeld in een aantal segmenten die de intensiteit van de kleuren aangeeft: Essential, Fatal en Shock. Vandaag heb ik alvast één kleurtje voor je geswatched, de mooie 601 French Riviera. De Color Riche Le Vernis lakjes blijken een heel fijn breed kwastje te hebben waarmee ik mijn nagels in één vloeiende beweging kan lakken.

Over de substantie van de lak ben ik daarentegen nog niet heel erg enthousiast…. Omdat 601 French Riviera een licht kleurtje is heb ik er zo’n 3 laagjes van aangebracht maar op een  of andere manier ging de lak na het tweede laagje bovenaan mijn nagels een beetje ophopen, wat nogal irritant is.

601 French Rievera is een superschattig babyblauw kleurtje met een heel verrassend shimmertje erdoorheen, die je overigens alleen van heel dichtbij goed kunt zien.

Deze mooie 601 French Riviera heeft zeker mijn nieuwsgierig gewekt naar de andere kleurtjes uit het Color Riche Le Vernis assortiment, ik hoop dat de structuur van deze lakjes iets minder stroperig zal zijn.

Mavala Nail Color Cream
€ 4,95 Douglas

In de truly yours box van afgelopen februari vond ik een lakje van het merk Mavala, wat ik zelf toen nog niet kende. De lakjes van Malava komen in hele kleine flesjes van 5 ml en het kleurtje dat ik kreeg heeft de naam Liberty. Mavala blijkt te koop te zijn bij Douglas en een behoorlijk uitgebreid assortiment kleurtjes te hebben.

De Mavala lakjes hebben een vrij kort en smal kwastje, dat verder wel goed werkt.

Liberty is een mooi subtiel nude kleurtje met een creamy glans dat wel drie laagjes nodig heeft, want anders blijf je je nagels erdoorheen zien. Ik vind het een mooi lakje, maar of ik echt onder de indruk van de Malava nagellak ben? Hmm, nee.

Sinful Colours (Mini) Nail Polish
  € 2,49 en € 4,99 Alice & Jo

De laatste twee swatches van vandaag zijn van het merk Sinful Colors, waar ik al eerder wat mooie lakjes van heb laten zien. Sinful Colors heb ik dit jaar pas ontdekt en ik vind het echt een heel leuk merk met veel verschillende mooie en trendy kleurtjes! Vandaag laat ik je een Mini Nail Polish in de kleur 578 Genteel en een fullsize Nail Polish in 713 Pink For Ever zien.

Het verschil tussen een Sinful Colors mini en fullsize lakje is dat de mini’s 5 ml en de grote maar liefst 15 ml bevatten en natuurlijk verschilt ook de prijs wel een beetje, zo betaal je € 2,49 voor de kleintjes en € 4,99 voor de grote.

578 Genteel valt me qua kleur een beetje tegen helaas, ik had ‘m wat meer bruin, creamy en beter dekkend verwacht. Je ziet op de foto drie laagjes.

713 Pink For Ever vind ik vanzelfsprekend geweldig, helemaal op en top girly! In tegenstelling tot de wat transparant blijvende 578 Genteel is deze prima dekkend en heeft voldoende aan twee laagjes.

Q: Welk(e) van bovenstaande lakje(s) heeft/hebben op jou het meeste indruk gemaakt?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

20 reacties op “Swatches van diverse lakjes van Gosh, L’Oréal, Mavala en Sinful Colors”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.