Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 4 Sinful Colors lakjes

Wat heb ik in anderhalve maand van dit jaar al superveel nieuw nagellak(merken) ontdekt zeg! Eerder kon het product nagellak me eerlijk gezegd niet zo heel veel boeien en was ik meer into lipgloss, lipstick en oogschaduw, maar dat is inmiddels wel een beetje veranderd. Een nieuw nagellakmerk waarmee ik deze week kennis heb gemaakt is het Amerikaanse Sinful Colors, dat haar producten omschrijft als kwalitatief  voor een redelijke prijs en dat je keuze biedt aan enorm veel verschillende kleurtjes.

In Nederland is Sinful Colors verkrijgbaar bij de webshop Alice & Jo, die echt enorm veel kleurtjes verkopen. Er zijn twee verschillende soorten Sinful Colors lakjes, de Mini Nail Polish en de gewone Nail Polish. Zoals de naam al zegt zijn de Mini Nail Polish kleine, schattige flesjes van 5 ml en zijn verkrijgbaar in maar liefst 48 varianten. De grote Nail Polishes komen in flesjes van maar liefst 15 milliliter en zijn eveneens verkrijgbaar in superveel verschillende kleurtjes en finishes. Ik heb drie grote Nail Polishes (841 Daddy’s Girl, 1001 Kaki en 1010 Poudre) en 1 Mini Nail Polish (M80 Dream On) voor je geswatched. Overigens zullen er in de loop van de tijd nog een aantal mooie Sinful Colors lakjes volgen op By Sjanty!

De grote lakjes komen in leuke brede, ronde flesjes met een matzwarte dop die van boven smal naar beneden wat breder uitloopt en daarmee lekker in de hand ligt. Het mini lakje heeft echt een superschattig klein formaatje en is zo’n 3 keer kleiner dan de grote varianten. Jammer is dat beide lakjes een vrij fijn en smal kwastje hebben en daarmee wel wat lastiger en wat sneller streperig lakken.

De dekking van de lakjes verschilt per stuk nogal een beetje, zo is de 841 Daddy’s Girl heel erg sheer en pas met 3 à 4 laagjes helemaal dekkend terwijl de anderen dit met twee zijn.

841 Daddy’s Girl is een schitterende donkerpaarse kleur met heel veel kleine zilveren en paarse glittertjes. Dit lakje heeft als nadeel dat hij behoorlijk jelly en sheer is en daarom wel drie à vier laagjes moet hebben.

Het kleurtje van 1001 Kaki is er één waar ik er nog niet zo heel van heb en ik vind ‘m erg mooi! Dit kleurtje dekt prima met twee laagjes en geeft een mooie creamy finish.

Ik ben helemaal gek van deze 1010 Poudre, wát een mooi kleurtje! Het lijkt zo’n standaard peachy nude kleurtje waar je er al 100 van hebt, maar toch heeft deze net een ander tintje. Me likey!

Deze M80 Dream On uit de Mini Nail Polish collectie is een vrij bijzondere, want hij lijkt gewoon een standaard glanzende finish te hebben maar droogt uiteindelijk mat op. Hoewel ik het bij dit kleurtje niet perse heel mooi vind is het wel weer eens wat anders dan anders!

Wat een fijne ontdekking zijn deze Sinful Colors lakjes, zeg! Helemaal niet goed voor de bankrekening en de portemonnee, maar wat mij betreft smaken de swatches naar meer!

Pluspunten
Lakjes zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleurtjes en finishes
Dekken goed, afgezien van de 841 Daddy’s Girl
Sinful Colors is dierproefvrij
Lakjes hebben redelijke prijs

Minpunten
Enkel online verkrijgbaar
Smalle kwastjes lakken niet heel handig

De Sinful Colors Mini Nail Polish lakjes zijn voor € 2,49 en de grote Nail Polish lakjes voor € 4,99 per stuk verkrijgbaar bij Alice & Jo

Q: Kende jij het merk Sinful Colors al? Wat vind je van de lakjes?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

23 reacties op “Swatches 4 Sinful Colors lakjes”

Ik heb het merk een paar maand geleden leren kennen! Ik was wat aan het rondsnuffelen in de Di, en opeens zag ik deze lakjes daar staan. Daar hebben ze ook miniformaten! Ik heb er nu nog maar 1’tje van, maar ik vind het wel een goed merk! Vooral de mini’s vind ik handig, en er zitten ook enorm speciale kleuren tussen! Ik ben fan! 🙂

Raar dat ze dit dan weer wel in de Di in België verkopen, en niet in Nederland. Typisch :p

Ik heb een lakje van SC en ik wil er graag meer, maar ik vind het stom dat ze in america twee dollar kosten en hier vijf euro. Ik denk dat als ik online bestel ik liever nog een euro bijleg voor china glaze dan voor sinful colors.
Al vind ik poudre en kaki hele mooie kleuren, de meeste peach lakjes gaan direct op mn wishlist, maar bij deze gaat er niets kriebelen..

Mij was het merk nog onbekend, gave kleurtjes. Maar ik vind het verkrijgen enkel en alleen per internet niet zo prettig er zijn zo veel groothandels met nagellak merken dan moet het wel echt iets bijzonders zijn anders koop ik het liever in de drogisterij heb ik wat meer kijk op de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.