Categorieën
Lifestyle

Anoniem een valentijnstweet versturen op Valentijnsdag!

AdvertorialOver 4 dagen is het alweer Valentijnsdag, de dag van de liefde. Het blijft toch ieder jaar weer spannend of er een kaart voor je op de deurmat valt of in je mailbox beland en of het afkomstig is van de boy waar jij al maanden een oogje op hebt. Met alle social media van tegenwoordig is het waarschijnlijker dat je een digitale boodschap dan een handgeschreven kaart zult ontvangen en daar heeft Transavia heel handig op ingespeeld!

Via de website www.valentijnstweet.nl kun je je secret lover, geliefde, broer, zus, vriend(in) of collega dit jaar namelijk verrassen met een geheime valentijnstweet! Ook vorig jaar bood Transavia iedereen de kans via Twitter iemand anoniem te verrassen en hebben meer dan 2.500 mensen een anonieme valentijnstweet ingezonden. Wanneer je geen fanatiek Twitteraar bent is dat geen probleem, want ook niet-Twitteraars kunnen een anoniem twitterbericht voor iemand maken!

Alle berichten worden op 14 februari via een speciaal twitteraccount verstuurd waarbij de afzender uiteraard anoniem blijft. Het versturen van de Valentijnstweet gaat hetzelfde als gewoon twitteren: je mentiont degene aan wie je een valentijnstweet wilt sturen en vervolgens zal dit bericht op 14 februari tezamen met alle andere tweets via een speciaal hiervoor aangemaakt twitteraccount worden verstuurd. Een leuke bijkomstigheid is dat Transavia onder de inzenders iedere dag een citytrip voor 2 personen (vandaag is dat naar Berlijn) verloot! Ik zou zeggen: surf snel naar www.valentijnstweet.nl en zet jouw geheime twitterboodschap klaar! Misschien kunnen onderstaande inspiratietweets je nog een beetje op weg helpen!