5 acteurs die het kijken van films nóg leuker maken!

Het scheelt maar weinig of het credo een dag zonder film is een dag niet geleefd is helemaal van mij op toepassing, I lóve movies. Of het nu een dikke thriller, zoetsappige romcom of suikerzoete chickflick is, zet mij voor een groot wit scherm en ik ben helemaal happy. Zéker als het witte doek is gevuld met hotties van acteurs en negentig minuten wel voorbij lijken te vlíegen. Oh yeah vandaag is het tijd voor 5 acteurs die het kijken van films nóg leuker maken!

Bradley Cooper

Om in aanmerking te komen voor de titel ‘hottie’ moet mister Cooper voor mij wel aan twee voorwaarden voldoen en dat is dat hij wat langer haar én een drie-dagen-baardje heeft, dan is hij allerfijnst om naar te kijken. In combinatie met die knalblauwe ogen is het dan typisch een gevalletje: niks meer aan doen.

Jason Statham

Gek genoeg voldoet Jason Statham niet perse aan het type man waar ik op val, maar toch heeft hij wat. Ik kan er niet precies de vinger opleggen wat het nu is maar zeker met pilotenzonnebril, norse blik, opgestroopte mouwen en een lekker stoppelbaardje maakt hij een film zeker de moeite waard.

Paul Walker

My oh my, ik tel de dagen af tot de nieuwe The Fast and the Furious uitkomt. Zeker, de films zijn hartstikke leuk en de auto’s superstoer, maar voor mij is het vooral Paul Walker die het kijken ervan het allerleukste maakt. Reken maar dat ik eind mei voor de bioscoop lig!

Channing Tatum

Stiekem vind ik Channing soms net een beetje té pretty en té glad, maar ik kan toch ook niet ontkennen dat hij het kijken van een film wel bijzonder aangenaam maakt. Zeker na zijn rol in The Vow (nee, ik ben niet in de war met Magic Mike) ben ik de prettige uiterlijke eigenschappen van meneer Tatum toch wel aanzienlijk meer gaan waarderen.

Wentworth Miller

Too bad dat er nog niet heel veel films zijn waarin we van Wentworth kunnen genieten, daar moet wat mij betreft heel snel verandering in komen! *start handtekeningenactie voor meer Wentworth op het witte doek*

Q: Wat zijn voor jou acteurs die het kijken van films nóg leuker maken?

Comments

 1. Haha helemaal gelijk!! 🙂 Ik vind Gerard Butler van Law Abiding Citizen ook wel iets hebben.. En die film is ook gewoon goed! 🙂

 2. Hmmm meneer Miller… KWIJL

 3. Oeh Jason, Channing en Wentworth zijn super knap! Als zij in een film zitten wil ik hem automatisch kijken. Heb Prison Break toen ook gevolgd.

 4. ze zijn allemaal niet echt mijn favoriet maar zeker wel leuk om naar te kijken XD

 5. Channing Tatum is idd erg leuk!

 6. Hihi, Bradley Cooper!

 7. Wat dacht je van Ryan Gosling!!!!

 8. Jaaaaaaa jason statham!

 9. Channing Tatum <3

 10. I love Channing Tatum <3

 11. Ik mis: Joe Manganiello, Alexander Skarsgard, Gerard Butler. James Franco, Robert Downey Jr. Jeffrey Dean Morgan, Eion Bailey

 12. Ehhh…. Johnny Depp? Of is hij te oud?

 13. Whaaaaa jij hebt echt een goede smaak! Ik vind die jongen van gossip girl die Nate speelt ook erg leuk! Channing Tatum is super knap en Bradley Cooper, hmm!! hihi!

 14. Haha super leuk artikel!
  So true!

 15. omg chantal je vergeet Ryan Gosling helemaal 🙁

 16. Oeh Bradley Cooper ja! Precies zoals jij hem omschrijft 😉

 17. Oeh Paul Walker is een erg goeie keus, ik ga ook zeker naar the Fast and the furious! Chris Hemsworth en Alex Pettyfer missen in het rijtje. 😀

 18. James Franco en Jake Gyllenhaal zijn de mannen die ik altijd in de bios zal volgen, haha!

 19. Oeh vooral Paul Walker whiiii haha

 20. Zij maken films inderdaad een stuk leuker! Benja Bruining is in Alles Is Familie ook zwijmelwaardig, wat mij betreft.

 21. Channing Tatum! Alex Pettyfer en Ryan Gosling horen er wat mijn betreft ook echt bij.
  Raar trouwens dat deze mannen allemaal een beetje blondachtig haar hebben en dat ik daar normaal gesproken totaal niet op val!

 22. Channing Tatum, dikke yes!

 23. Channing Tatum voor sure! Met hem wil ik gerust een beschuitje eten 🙂

 24. Ik vind enkel Channing hot, haha. 😀

 25. Channing tatum!!

 26. Zelf vind ik Chris Pine en Emile Hirsch best knap!

 27. Jensen Ackles, Diego Boneta, Johnny Depp, Jonathan Rhys Meyers en dat was het wel, oja, en een hele jonge Brad Pitt!

 28. Channing Tatum is zo hottt <333Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.