Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 3x DA limited edition Color & Shine nagellak

Ik vind het zo leuk dat Nederlandse drogisterijen en winkels als Hema tegenwoordig steeds meer met limited edition collecties doen en ook DA lijkt helemaal de smaak te pakken te hebben. Vanaf vandaag is er in het Color & Shine nagellakschap weer een drietal nieuwe kleurtjes te vinden en ik verklap je alvast dat ze zeker de moeite waard zijn!

IMG_5117Het vaste Color & Shine assortiment kent al ontzettend veel gave kleurtjes, maar wordt dus ook regelmatig afgewisseld met limited edition lakjes zoals in dit geval de Moss, Foggy en Starry Night. Zo richting het voorjaar had ik eerlijk gezegd eerder wat lichtere kleurtjes verwacht, maar aan de andere kant zijn ze ook maar een klein maandje verkrijgbaar.

001 Foggy (twee laagjes) vind ik zelf de minst interessante van de drie, maar is desondanks wel een mooi lakje. Met het jeansblauwe kleurtje is het ook de lichtste van het drietal en daarmee het meest lenteproof.

Look, now we’re talking! 003 Starry Night (twee laagjes) heeft een ontzettend mooie diepblauwe kleur met een beetje een zilverachtige gloed en allemaal blauwe en zilver miniglittertjes.

005 Moss (twee laagjes) is definitely my favorite, dit mooie shimmery donkergroene kleurtje heeft de afgelopen week dan ook al een aantal dagen op mijn nagels geschitterd en zorgt voor mooie instant chique nails!

De 3 Color & Shine limited edition nagellakjes zijn vanaf vandaag tot en met 14 april aanstaande voor € 2,99 per stuk verkrijgbaar bij DA.

Q: Wat vind je van deze 3 limited edition lakjes van DA? Ga je ze kopen of laat je ze aan je voorbij gaan?

26 reacties op “Swatches 3x DA limited edition Color & Shine nagellak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.