Categorieën
Film, tv en muziek Lifestyle

5 acteurs die het kijken van films nóg leuker maken!

Het scheelt maar weinig of het credo een dag zonder film is een dag niet geleefd is helemaal van mij op toepassing, I lóve movies. Of het nu een dikke thriller, zoetsappige romcom of suikerzoete chickflick is, zet mij voor een groot wit scherm en ik ben helemaal happy. Zéker als het witte doek is gevuld met hotties van acteurs en negentig minuten wel voorbij lijken te vlíegen. Oh yeah vandaag is het tijd voor 5 acteurs die het kijken van films nóg leuker maken!

Bradley Cooper

Om in aanmerking te komen voor de titel ‘hottie’ moet mister Cooper voor mij wel aan twee voorwaarden voldoen en dat is dat hij wat langer haar én een drie-dagen-baardje heeft, dan is hij allerfijnst om naar te kijken. In combinatie met die knalblauwe ogen is het dan typisch een gevalletje: niks meer aan doen.

Jason Statham

Gek genoeg voldoet Jason Statham niet perse aan het type man waar ik op val, maar toch heeft hij wat. Ik kan er niet precies de vinger opleggen wat het nu is maar zeker met pilotenzonnebril, norse blik, opgestroopte mouwen en een lekker stoppelbaardje maakt hij een film zeker de moeite waard.

Paul Walker

My oh my, ik tel de dagen af tot de nieuwe The Fast and the Furious uitkomt. Zeker, de films zijn hartstikke leuk en de auto’s superstoer, maar voor mij is het vooral Paul Walker die het kijken ervan het allerleukste maakt. Reken maar dat ik eind mei voor de bioscoop lig!

Channing Tatum

Stiekem vind ik Channing soms net een beetje té pretty en té glad, maar ik kan toch ook niet ontkennen dat hij het kijken van een film wel bijzonder aangenaam maakt. Zeker na zijn rol in The Vow (nee, ik ben niet in de war met Magic Mike) ben ik de prettige uiterlijke eigenschappen van meneer Tatum toch wel aanzienlijk meer gaan waarderen.

Wentworth Miller

Too bad dat er nog niet heel veel films zijn waarin we van Wentworth kunnen genieten, daar moet wat mij betreft heel snel verandering in komen! *start handtekeningenactie voor meer Wentworth op het witte doek*

Q: Wat zijn voor jou acteurs die het kijken van films nóg leuker maken?

31 reacties op “5 acteurs die het kijken van films nóg leuker maken!”

Channing Tatum! Alex Pettyfer en Ryan Gosling horen er wat mijn betreft ook echt bij.
Raar trouwens dat deze mannen allemaal een beetje blondachtig haar hebben en dat ik daar normaal gesproken totaal niet op val!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.