Een nieuw seizoen, nieuwe make-up?

Dat de herfst inmiddels het stokje overgenomen heeft van de zomer lijkt me geen supershocking nieuws, it’s pretty obvious. Het is oktober, rond 8 uur is het hele land gehuld in complete duisternis en zitten we allemaal met de kachel aan met een kop dampende thee onder een dekentje op de bank klaar voor onze favo serie. Een nieuw seizoen betekent een andere garderobe, andere maaltijden en andere make-up. Ja, is dat zo? Gaan we met de komst van een nieuw seizoen massaal voor een nieuwe make-up stash?

Make-up-herfstWanneer zo rond maart de eerste warme zonnestralen voorzichtig achter de wolken vandaan piepen grijpen we spontaan naar zachte pasteltinten, als de temperaturen zich richting de status strandwaardig begeven is het neon wat de klok slaat en de komst van de herfst betekent de intrede van donkerrood, donkerblauw, zwart, donkerpaars en smaragdgroen. Het lijkt er dus op dat we de komst van een nieuw seizoen aangrijpen om onze make-up (stash) compleet te veranderen, hetzij door lekker te gaan shoppen of door bepaalde tijdelijk links te laten liggen en in te wisselen voor andere kleurtjes.

Q: Hoe zit dat met jou, pas jij je make-up aan op de verschillende seizoenen? Laat je nu de herfst is aangebroken de neon- en pastelkleuren bijvoorbeeld links liggen of helemaal niet?

Comments

 1. ik draag nu wel weer wat meer make up en het mag allemaal wat donkerder 🙂

 2. Mooie make-up en prachtige donkere kleuren deze herfst! 😉

  Ik wens je een fijne dag…..

  Xoxo

 3. Ik heb de bordeauxlipstick ontdekt voor deze winter!

 4. Ik draag gewoon waar ik me lekker bij voel, maar meestal veranderd dat toch wel wanneer het weer ook veranderd. Dus indirect pak ik ook sneller herfstkleuren.

 5. Ik merk het vooral aan de kleurtjes nagellak die ik uitkies. Die mogen nu wel wat vaker wat donkerder.

 6. Ik pas met name de kleuren nagellak aan. De pasteltinten verdwijnen naar de achtergrond en de donkere kleuren tover ik tevoorschijn. Ook gebruik ik nu minder lipgloss, maar pak ik vaker een lipstick. Verder pas ik niet zoveel aan.

 7. ik pas het zeker aan, ik ga nu veel voor aarde en bordeaux tinten :3

 8. ik ga wel iets donkerder dan in de zomer, maar zo donker als op de foto toch niet :p

 9. Ja, ga nu toch sneller een warmere en donkerdere make-up gebruiken. Staat zo mooi, zeker in combi met de mooie herfstkleuren. Van warm neutraal tot die prachtige donkere tinten. Beetje met de seizoenen mee 😉

  Van de week bij de Hema 2 prachtige lipsticks gescoord in mooie donkere warme kleuren: Nr 13 van de Moisturising lipstick (beetje diep paarsrood) en de Dark Red (klr 29) van de Pure Shine.
  Wilde ook eigenlijk de Talk that Talk van MAC, maar die vond ik toch nu even te duur. De Hema is een meer dan geslaagd alternatief 🙂

 10. Ik pas eigenlijk niet zoveel aan. Alleen draag ik vaker ooglooks in de winter, omdat ik daar in de zomer geen zin in heb en het er niet zo bij vind passen. Verder qua kleuren blijf ik gewoon ook in de herfst/winter bij mijn heerlijke felle kleurtjes 🙂

 11. Ik pas mijn make-up niet echt aan.. Wel mijn nagellak, die mag nu wat donkerder zijn ipv felle kleuren.

 12. Ik draag andere kleurtjes nagellak en lipstick in het najaar en winter. Allemaal wat donkere kleuren. Ik vind het wel leuk om kleurtjes aan te passen aan het seizoen.

 13. Ik pas mijn make-up altijd wel aan aan de seizoenen. Vooral als het om nagellak gaat merk ik dat ik nu toch de wat minder felle kleuren draag en eerder voor kleuren zoals donkergroen of bruin ga. Ik denk ook dat het vooral komt doordat ik nu ook andere kleuren kleding draag en ik het daar op aanpas.

 14. Ik pas mijn make-up zeker aan de seizoenen aangezien ik dan meestal ook andere kleuren kleding draag. In de zomer gebruik ik lichtere en fellere kleuren dan in de winter, dan ga ik meestal voor een warme of donkere look.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.