Categorieën
Beauty Nagels

Essence Paper Print Manicure

Essence Paper print manicure

Door Alette – In het nieuwe assortiment van Essence is deze Paper Print Manicure te vinden. In een handomdraai een mooie nail-art maken is het doel. Benieuwd of het werkt? Kijk snel verder!

Om deze manicure goed uit te voeren, is het de bedoeling dat je een flesje transfer solution (zie bovenstaande foto) koopt en een velletje met verschillende prints (zie onderstaande foto).

Allereerst lak je je nagels in een lichte kleur. Dit wordt de basis voor de Paper Print Manicure. Zorg dat je nagellak helemaal droog is voor je verder gaat met de volgende stap.

Je gaat te werk door een van de printjes uit te kiezen en deze in kleine stukjes – net iets groter dan je nagel – te knippen. Vervolgens maak je een van die stukjes papier nat met de transfer solution en drukt deze gedurende 15 seconden stevig op je nagel. Als je het papiertje van je nagel afhaalt, staat de print van het papiertje op je nagel. Een voor een ga je al je nagels af. Ter afsluiting breng je een topcoat aan over je nagels om ervoor te zorgen dat de print niet binnen no-time van je nagels af slijt.

De lak die ik als basis koos is Rovaniemi van W.I.C. by Herome. Het printje dat me leuk leek om eroverheen aan te brengen is het panterprintje.

Braaf volgde ik de handleiding en kwam tot het volgende resultaat:

Eerlijk is eerlijk, ik ben er niet stuk van. Het was vrij moeilijk om het printje mooi over te brengen op de nagel, zonder dat het papier vast bleef plakken aan de nagel. Het resultaat daarvan is dat de print op sommige plekken veel duidelijk is overgebracht dan op andere stukken. Op mijn pinknagel zit zelfs nog een stukje papier geplakt. Tijdens het aanbrengen van de topcoat, vlekte de print erg. Natuurlijk bracht ik de topcoat ‘zwevend’ aan en dit gaat bij mijn nail-arts normaal gesproken ook altijd goed.

Paper Print Manicure van Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Zowel het velletje als het potje transfer solution kosten €1,39 per stuk.

Liefs, Alette

 

22 reacties op “Essence Paper Print Manicure”

Hihihi…. toch is de paperprint bij jou veel beter gelukt dan bij andere bloggers. 😉
Bij mij was het een regelrechte ramp.
Ik had het nl. al een maand of langer geleden getest en was er een aantal uren mee bezig maar uiteindelijk had ik het opgegeven.

Xoxo

Ik vind het idee ervan wel heel erg leuk, maar jammer dat het niet zo goed werkt. Ik zat er zelf ook nog naar te kijken in de winkel en ben nu toch wel blij dat ik het niet gekocht heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.