Categorieรซn
Beauty

Een nieuw seizoen, nieuwe make-up?

Dat de herfst inmiddels het stokje overgenomen heeft van de zomer lijkt me geen supershocking nieuws, it’s pretty obvious. Het is oktober, rond 8 uur is het hele land gehuld in complete duisternis en zitten we allemaal met de kachel aan met een kop dampende thee onder een dekentje op de bank klaar voor onze favo serie. Een nieuw seizoen betekent een andere garderobe, andere maaltijden en andere make-up. Ja, is dat zo? Gaan we met de komst van een nieuw seizoen massaal voor een nieuwe make-up stash?

Make-up-herfstWanneer zo rond maart de eerste warme zonnestralen voorzichtig achter de wolken vandaan piepen grijpen we spontaan naar zachte pasteltinten, als de temperaturen zich richting de status strandwaardig begeven is het neon wat de klok slaat en de komst van de herfst betekent de intrede van donkerrood, donkerblauw, zwart, donkerpaars en smaragdgroen. Het lijkt er dus op dat we de komst van een nieuw seizoen aangrijpen om onze make-up (stash) compleet te veranderen, hetzij door lekker te gaan shoppen of door bepaalde tijdelijk links te laten liggen en in te wisselen voor andere kleurtjes.

Q: Hoe zit dat met jou, pas jij je make-up aan op de verschillende seizoenen? Laat je nu de herfst is aangebroken de neon- en pastelkleuren bijvoorbeeld links liggen of helemaal niet?

14 reacties op “Een nieuw seizoen, nieuwe make-up?”

Ik pas met name de kleuren nagellak aan. De pasteltinten verdwijnen naar de achtergrond en de donkere kleuren tover ik tevoorschijn. Ook gebruik ik nu minder lipgloss, maar pak ik vaker een lipstick. Verder pas ik niet zoveel aan.

Ja, ga nu toch sneller een warmere en donkerdere make-up gebruiken. Staat zo mooi, zeker in combi met de mooie herfstkleuren. Van warm neutraal tot die prachtige donkere tinten. Beetje met de seizoenen mee ๐Ÿ˜‰

Van de week bij de Hema 2 prachtige lipsticks gescoord in mooie donkere warme kleuren: Nr 13 van de Moisturising lipstick (beetje diep paarsrood) en de Dark Red (klr 29) van de Pure Shine.
Wilde ook eigenlijk de Talk that Talk van MAC, maar die vond ik toch nu even te duur. De Hema is een meer dan geslaagd alternatief ๐Ÿ™‚

Ik pas eigenlijk niet zoveel aan. Alleen draag ik vaker ooglooks in de winter, omdat ik daar in de zomer geen zin in heb en het er niet zo bij vind passen. Verder qua kleuren blijf ik gewoon ook in de herfst/winter bij mijn heerlijke felle kleurtjes ๐Ÿ™‚

Ik pas mijn make-up altijd wel aan aan de seizoenen. Vooral als het om nagellak gaat merk ik dat ik nu toch de wat minder felle kleuren draag en eerder voor kleuren zoals donkergroen of bruin ga. Ik denk ook dat het vooral komt doordat ik nu ook andere kleuren kleding draag en ik het daar op aanpas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.