Etos Trio Eyeshadows (limited edition)

Van het Etos eigen merk heb ik zelf inmiddels al aangenaam kennisgemaakt met een aantal lipsticks, nagellakjes en een aantal wenkbrauwtools en ergens vorig jaar heb ik ook drie oogschaduw mono’s getest maar da’s natuulijk veel te weinig om er echt een goed oordeel over te kunnen hebben. Dusss heb ik gisteren nog eens drie Etos oogschaduws aan een grondige test onderworpen en wel de Trio Eyeshadows uit het zomerassortiment!

Behalve deze drie Eyeshadow Trio’s zijn er ook een vijftal nailart stripers, een setje van vier oogpotloodjes, drie verschillende lipsticks met SPF 15 en natuurlijk de vijf vrolijke limited edition nagellakjes, die ik je al heb laten zien. Zoals de naam al verklapt hebben de Trio Eyeshadows hebben drie kleurtjes oogschaduw en voor dezelfde prijs krijg je er een ienieminie sponsapplicatortje bij, die bij mij overigens meteen de prullenbak in verdwijnen.

Toen ik de foto’s van de oogschaduws onder ogen kreeg moest ik wel even slikken toen ik de kleurtjes zag, die zijn namelijk best wel opvallend maar hey, ook wel helemaal op en top zomers! De doosjes zelf hadden wat mij betreft ook wel iets meer kleur mogen krijgen, die vind ik er met al dat wit een beetje klinisch en een tikkeltje saai uitzien.

Het swatchen vereiste wel een beetje handigheid met de vingers, van mij hadden de strookjes waarin de oogschaduws geperst zijn wel wat breder gemogen. Met een kwast is het helemaal een gepriegel, daar moeten sommige merken toch echt wat beter over nadenken. Bij het swatchen van het eerste doosje raakte ik een beetje teleurgesteld, want de pigmentatie hiervan viel nogal tegen. Ik moest echt een keer of drie, vier met mijn vinger over de kleur gaan om ze goed zichtbaar te krijgen. Gek genoeg was het bij de tweede en de derde een stuk beter gesteld, al zijn de oogschaduws sowieso allemaal wel wat korrelig en los van structuur.

Wow zeg, de kleuren van het derde doosje knΓ‘llen echt van je beeldscherm af! De lichtblauwe oogschaduw geeft wel behoorlijk wat fall-out, dus daar moet je wel een beetje voorzichtig mee te werk gaan anders zit alles eronder. De twee witte highlightoogschaduws vallen me een beetje tegen, daar is zelfs na een aantal keer eroverheen te zijn gegaan nog steeds heel weinig van te zien, maar aan de andere kant hoeft een highlightoogschaduw ook niet enorm op te vallen natuurlijk.

Al met al vind ik deze drie oogschaduw trio’s zeker een leuk onderdeel van het Etos zomerassortiment; de kleurtjes ervan zijn in ieder geval helemaal summerproof. Of ze nu echt heel draagbaar zijn is een tweede en ook de kwaliteit zou beter kunnen, maar voor € 3,99 vind ik ze nog helemaal niet zo verkeerd!

De Trio Eyeshadows zijn voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij Etos, wees er wel snel bij want ze zijn limited edition en dat betekent op=op!

Q: Wat vind jij van de (kleurtjes van de) drie trio eyeshadows?

Comments

 1. Ik vind de doosjes er wel erg leuk uitzien! Het pigment van de derde valt goed mee! Dit zijn echt van die kleurtjes die ik zou kopen omdat ze er zo vrolijk uit zien maar die ik uiteindelijk amper zou dragen.

 2. Die 3de is mooi

 3. De verpakking vind ik wel leuk! En wat een felle kleuren, wow. Haha, ik zou ze zelf niet kopen.

 4. Mooi zijn ze

 5. Ik vind ze erg leuk! Stond gister nog op het punt om er twee van mee te nemen maar heb het uiteindelijk toch niet gedaan omdat ik er al zoveel heb! Heb er nu wel klein beetje spijt van als ik dit zo zie! Hele mooie kleuren!
  Liefs

 6. die met rood en oranje zie ik het liefst πŸ™‚

 7. Leuke kleurtjes!

 8. Ik vind ze erg leuk!

 9. Ik vind vooral de blauwe kleur prachtig!

 10. Ik vind de kleuren van de 002 echt heel mooi.

 11. Die hele blauwe is volgens mij heel talkerig, of niet? Maar ze zijn wel leuk. Ik word er alleen niet warm of koud van.

 12. Wauw, dat derde doosje is echt geweldig!

 13. Heel mooi! Maar niet voor mij ^^

 14. Lisa Bloem zegt

  Het is maar dat de winkels dicht zijn,anders haalde ik mij nummer 3 op.Super

 15. ze zien er zeker niet slecht uit πŸ˜€

 16. Oh pigmentatie valt niet tegen nee! Draagbaarheid.. joah :p. Wel lekker zomers!

 17. De pigmentatie die ziet er wel verrassend goed uit! Ik vind de palettes alleen niet zo praktisch. Je kan niet lekker met je kwast er over heen swiepen, omdat de vakjes nogal klein zijn!

 18. Ziet er goed uit, leuke vrolijke kleurtjes!
  Lfs, Cherel

 19. Wauw zeg, de kleuren van die derde zijn echt super gepigmenteerd! Vooral die rode ziet er vet uit. Leuke budget aankoop πŸ™‚

 20. Het pigment is inderdaad wel goed, maar zelf vind ik de kleuren niet echt de moeite waard om de oogschaduws kopen..

 21. Super! Echt mooie kleuren!

 22. Echt zo leuk en zomers! Ik ga denk ik die met rood en oranje kopen, gebruik die kleuren nooit maar het zou mooi moeten staan bij mijn blauwe ogen dus laat ik het eens proberen πŸ˜‰Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.