CategorieΓ«n
Beauty Make-up

Look of the day – Black meets coral

Er zijn genoeg dagen waarop ik mijn make-up het liefst zo snel mogelijk doe en er niet teveel tijd aan kwijt wil zijn. Voor die dagen is er gelukkig het Sleek Au Naturel palette waarmee ik binnen een kwartierje een mooie en snelle ooglook tevoorschijn tover. Wanneer ik zin en tijd heb om een beetje meer uit te pakken probeer ik meestal eens iets anders te doen dan normaal en vandaag was zo’n dag. Deze keer heb ik geen hele bijzondere kleurtjes oogschaduw, maar gewoon heel simpel niet meer dan een mooie, lichte oogschaduw, een eyelinerpen, mascara en lipstick gebruikt!

De laatste weken ben ik weer helemaal into de zwarte eyeliner en hoewel het wel wat oefening vereist lukt het me gelukkig steeds beter het lijntje enigszins recht om mijn ooglid te krijgen. Overigens lukt me dit alleen met een eyelinerpen, met een kwastje moet ik het nog even wat beter onder de knie krijgen.

Voor de look van vandaag gebruikte ik als oogschaduwbasis de Catrice Eye Shadow Base, voor op mijn gehele ooglid en op mijn wenkbrauwbot de Intensif’Eye Wet & Dry Shadow 030 Vanilla Sky Ride, als eyeliner de Maybelline Master Precise liquid eyeliner en voor op mijn wimpers de Rimmel Scandaleyes mascara. Om de look net wat meer te laten spreken heb ik onder mijn ogen een klein beetje van de zwarte Noir oogschaduw uit het Sleek Au Naturel palette aangebracht. De lipstick die ik draag is de prachtige Colour Bomb uit de Revoltaire collectie van Catrice, I love it!

Q: Wat vind je van deze black meets coral look? En wat draag je vandaag zelf voor ooglook?

22 reacties op “Look of the day – Black meets coral”

De lipstick is echt mooi! Ik denk alleen dat het mooier zou staan als je je eyeliner onder je oog iets minder ‘hard’ zet en niet helemaal door laat lopen tot je binnenste ooghoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.