Categorieën
Beauty Make-up

Etos Trio Eyeshadows (limited edition)

Van het Etos eigen merk heb ik zelf inmiddels al aangenaam kennisgemaakt met een aantal lipsticks, nagellakjes en een aantal wenkbrauwtools en ergens vorig jaar heb ik ook drie oogschaduw mono’s getest maar da’s natuulijk veel te weinig om er echt een goed oordeel over te kunnen hebben. Dusss heb ik gisteren nog eens drie Etos oogschaduws aan een grondige test onderworpen en wel de Trio Eyeshadows uit het zomerassortiment!

Behalve deze drie Eyeshadow Trio’s zijn er ook een vijftal nailart stripers, een setje van vier oogpotloodjes, drie verschillende lipsticks met SPF 15 en natuurlijk de vijf vrolijke limited edition nagellakjes, die ik je al heb laten zien. Zoals de naam al verklapt hebben de Trio Eyeshadows hebben drie kleurtjes oogschaduw en voor dezelfde prijs krijg je er een ienieminie sponsapplicatortje bij, die bij mij overigens meteen de prullenbak in verdwijnen.

Toen ik de foto’s van de oogschaduws onder ogen kreeg moest ik wel even slikken toen ik de kleurtjes zag, die zijn namelijk best wel opvallend maar hey, ook wel helemaal op en top zomers! De doosjes zelf hadden wat mij betreft ook wel iets meer kleur mogen krijgen, die vind ik er met al dat wit een beetje klinisch en een tikkeltje saai uitzien.

Het swatchen vereiste wel een beetje handigheid met de vingers, van mij hadden de strookjes waarin de oogschaduws geperst zijn wel wat breder gemogen. Met een kwast is het helemaal een gepriegel, daar moeten sommige merken toch echt wat beter over nadenken. Bij het swatchen van het eerste doosje raakte ik een beetje teleurgesteld, want de pigmentatie hiervan viel nogal tegen. Ik moest echt een keer of drie, vier met mijn vinger over de kleur gaan om ze goed zichtbaar te krijgen. Gek genoeg was het bij de tweede en de derde een stuk beter gesteld, al zijn de oogschaduws sowieso allemaal wel wat korrelig en los van structuur.

Wow zeg, de kleuren van het derde doosje knállen echt van je beeldscherm af! De lichtblauwe oogschaduw geeft wel behoorlijk wat fall-out, dus daar moet je wel een beetje voorzichtig mee te werk gaan anders zit alles eronder. De twee witte highlightoogschaduws vallen me een beetje tegen, daar is zelfs na een aantal keer eroverheen te zijn gegaan nog steeds heel weinig van te zien, maar aan de andere kant hoeft een highlightoogschaduw ook niet enorm op te vallen natuurlijk.

Al met al vind ik deze drie oogschaduw trio’s zeker een leuk onderdeel van het Etos zomerassortiment; de kleurtjes ervan zijn in ieder geval helemaal summerproof. Of ze nu echt heel draagbaar zijn is een tweede en ook de kwaliteit zou beter kunnen, maar voor € 3,99 vind ik ze nog helemaal niet zo verkeerd!

De Trio Eyeshadows zijn voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij Etos, wees er wel snel bij want ze zijn limited edition en dat betekent op=op!

Q: Wat vind jij van de (kleurtjes van de) drie trio eyeshadows?

23 reacties op “Etos Trio Eyeshadows (limited edition)”

Ik vind de doosjes er wel erg leuk uitzien! Het pigment van de derde valt goed mee! Dit zijn echt van die kleurtjes die ik zou kopen omdat ze er zo vrolijk uit zien maar die ik uiteindelijk amper zou dragen.

Ik vind ze erg leuk! Stond gister nog op het punt om er twee van mee te nemen maar heb het uiteindelijk toch niet gedaan omdat ik er al zoveel heb! Heb er nu wel klein beetje spijt van als ik dit zo zie! Hele mooie kleuren!
Liefs

De pigmentatie die ziet er wel verrassend goed uit! Ik vind de palettes alleen niet zo praktisch. Je kan niet lekker met je kwast er over heen swiepen, omdat de vakjes nogal klein zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.