Categorieën
Lifestyle

Mijn 5 grootste uiterlijke afknappers bij mannen….

Als je me vraagt wat nu het type man is waar ik direct voor in het katzwijm val kan ik je dat meteen vertellen: een mooie bos donker haar, een stel mooie donkere ogen en een goeie uitstraling. Omdat het nu helaas niet zo is dat alle mannen op deze aardbol aan deze beschrijving voldoen zijn er dus ook genoeg waar ik helemaal niet warm of koud van word of die een paar uiterlijke afknappers hebben die ik niet zo kan waarderen…

Baard/sikje
Alle meiden die mannen mét baard en of sikje juist wel woest aantrekkelijk vinden helemaal prima, maar ik heb my man liever soft and smooth. Ik kan ook echt serieus geen kerel bedenken die ik mét een enorme hoeveelheid haargroei aantrekkelijker vind dan zonder. Nope, echt niet.

Teveel tattoos
Ik heb op zich helemaal niets tegen tattoos en vind ze ook niet per definitie lelijk, maar mannen die er helemaal onder zitten loop ik echt voorbij. Een klein schattig dolfijntje, hartje of ‘mama’ op z’n pols is dan wel weer cute, maar complete schilderijen en op ieder lichaamsdeel namen van ex-scharrels en kids hoeven van mij niet.

Oorbellen
Een paar jaar geleden liet het mannelijk schoon spontaan gaatjes schieten en er zo’n mooi blinkend steentje in zetten en oké oké sommigen komen er wel mee weg, maar please laat oorbellen gewoon aan ons vrouwen over. Nog erger dan die bling-bling steentjes vind ik van die ringetjes, helemaal wanneer er een hele rij van naast elkaar prijken…

Lang/onverzorgd haar
Ik kan er bij vrouwen al niet tegen, laat staan dat ik een man met vies, vet en ongekamd haar aantrekkelijk kan vinden. Net als de oorbellen vind ik ook lang haar, elastiekjes en haarbanden meer iets voor het vrouwelijk dan voor het mannelijk geslacht, laat hen het nu maar lekker bij een likje wax of gel houden.

Te breed
Een beetje een gespierde torso met een mooi wasbordje kan ik zeker wel waarderen, maar mannen met het formaat van een Michelin mannetje en zo’n dikke stierennek werken bij mij eerder op de lachspieren dan dat het kwijl ervan uit m’n mond loopt.

Q: Wat zijn voor jou de grootste uiterlijke afknappers bij mannen?

33 reacties op “Mijn 5 grootste uiterlijke afknappers bij mannen….”

Ik hou ook niet van teveel tattoo’s of onverzorgde mannen. Een baard is ook echt een afknapper, stoppels gaan nog net haha 😉 . De meest aantrekkelijke acteur die ik dan kan noemen is Jensen Ackles, die is gewoon perfect, zelfs met baard.

Ik vind gezichtsbeharing ook echt niet aantrekkelijk. Mijn vriendinnen verklaren me altijd voor gek, maar ik vind het echt niks.

Met het meeste ben ik het eens. Soms vind ik het lief m’n vriend met een baardje te zien. Zondag zie ik hem na 2 weken vakantie weer en ik weet dat’ie nu dan een baard heeft van zo’n 6 weken. Ik ben benieuwd! Al heeft’ie zelf gezegd dat het er dan meteen weer af gaat voor z’n werk, haha

Ik vind mannen met een sik ook helemaal niets, vooral niet zoals Mister Pitt op de foto er al grijze haren tussen hebben zitten. Tattoos vind ik wel mooi, maar ze moeten wel bij elkaar passen. En van dat vette ongekamde haar vind ik ook smerig.

Wat ik zelf ook erg vind zijn van die bert wenkbrauwen! LELIJK!

Als mannen een niet te lang baardje hebben vind ik echt… Omg, ik vind dat echt woest aantrekkelijk! En lang haar vind ik ook niet erg, zolang het maar verzorgd is (vies en vet haar is inderdaad echt een afknapper). Ik vind haar mooi, vooral bij Viggo Mortensen in LOTR (hij speelt Aragorn). Maar ik ben het wel eens over tattoo’s, teveel spieren en oorbellen.

Ik houd ook niet van een vol geschilderd lichaam, opgepompte kleerkasten of gezichtsbeharing… Maar een man met mooi lang haar (uiteraard redelijk verzorgd, ook weer niet té he) vind ik wel heel mooi… Mijn eigen vriend heeft ook lang haar 🙂

tattoo’s (mooie dan he) vind ik juist een turn on,oorbellen idd blegh maar tunnels daarentegen,nice! ik vind een studentenkapsel echt een big no no (je weet wel,blonde bloempot) en te breed is ook iewl. doe mij maar gewoon postuur. niet breed,niet dun

dat onverzorgd vettig haar vind ik ook zoooo vies. Gelijk je zegt bij vrouwen is dit al erg en wil ik al niet in de buurt van die persoon zijn maar bij een man is het nog erger >.< als ze zo graag lang haar willen, moeten ze het ook maar onderhouden !

Haha leuke post. Met de meeste afknappers ben ik wel eens. Hoewel mannen met gezichtshaar best aantrekkelijk kunnen zijn, en sommige mannen kunnen best mooi zijn met een baard, maar een sik, snor of ringbaardje doet mij gruwelen!
Oorbellen kan op zich wel, bij sommige mannen, als het maar niet van die blingbling oorbellen zijn.
Lang (onverzorgd) haar vind ik ook echt een afknapper.

Ik kan ook zo nog wel even doorgaan met afknappers, maar ik zal zelf ook eens een post maken met mijn afknappers.

Ik heb iedere keer weer zoveel respect voor je creativiteit. Wat een leuke post is dit weer 🙂
ik vind baardjes woest aantrekkelijk, en als mijn vriend oppert de zijne te verwijderen, werp ik mezelf hysterisch op de grond en krijs heel hard neee! Teveel tattoos vind ik ook zalig om te zien. Zoals dat lekkertje van Prison break omy heerlijk. Oke en dan nu de afknappers: Oorbellen, oorbellen kunnen echt niet meer, slechte kleding, okselhaar die uit een t shirt puilt…. ( herinnert me aan een
me aan een leuke anekdote).

Borsthaar. Een beetje, okay, maar zo’n heel oerwoud, nee. Ook mag een man best zijn okselhaar een beetje trimmen. Helemaal haarloos hoeft niet, maar zo’n pak shag, daar knap ik ook op af. En inderdaad lang haar en baarden en snorren.

So True! Ik ben het er helemaal mee eens.
Maar volgens mij is “lang haar” voor iedereen weer anders. Ik vind dat jongens hun haar hooguit tot schouderlengte en in “laagjes” kan hebben, maar langer echt niet(!).
En heel erg behaarde mannen(lichaam) zijn ook zeker grote afknappers. Brrr…

Leuk om te lezen! Ik vind een baard, lang haar, oorbellen (en piercings) en tattoo’s wel mooi. Grappig dat dat zo anders kan zijn. Mijn afknappers zijn stank, vet haar, hele magere mannen en veel te gespierde mannen.

Helemaal mee eens, al heb ik een paar jaar geleden wel geleerd dat het zomaar ineens kan gebeuren dat je halsoverkop verliefd wordt op iemand die zo’n beetje het tegenovergestelde is van wat je dacht dat je ’type’ was. Uitstraling doet heel, héél veel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.