Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Etos limited edition zomerlakjes – 001, 003, 004 en 005

Sinds afgelopen maandag staan de filialen van Etos letterlijk en figuurlijk helemaal in het teken van de zomer met een ontzettend leuk zomerassortiment met allemaal vrolijk gekleurde zomer make-upjes en accessoires. Vorige week lakte ik mijn nagels al met één van de nieuwe zomerlakjes en nu heb ik ook de overige vier kleurtjes voor je geswatched!

Normaal gesproken vind ik de lakjes van Etos er qua flesje niet zo heel spannend uitzien, maar de looks van de zomerlakjes kan ik wel waarderen. Leuk dat de flesjes sowieso wat groter zijn dan normaal en zo’n grappig marine-achtig patroontje hebben, dat doet in ieder geval zomers aan!

De lakjes hebben nogal aparte, lange nummers die ik voor het gemak maar even afkort naar simpelweg: 001, 003, 004 en 005.

Een collectie zomerlakjes zonder een zonnig geel kleurtje kan natuurlijk niet en zonnig en zomers is deze 001 wel te noemen! Op mijn nagels blijkt het geen standaard geel creamy lakje, want het heeft als extraatje nog wat mooie goud/geel gekleurde glittertjes die je nagels mooi zullen laten shinen in het zonnetje!

Bij een mooi, geel zonnetje hoort een strakblauwe lucht en een helderblauwe zee en dat is precies de kleur van deze 003. Helaas is de dekking van dit jelly lakje niet echt super te noemen, maar met drie laagjes knalt het kleurtje alsnog van je nagels!

Van koraaloranje lakjes ga ik er volgens mij nooit genoeg hebben, I like them very much. Eerst vond ik ze in jelly variatie niet zo denderend, maar ik ben blij dat ik deze 004 aan mijn collectie kan toevoegen. Jelly lakjes blijven altijd een beetje lastig qua dekken, maar als je er drie laagjes voor over hebt heb je een paar prachtige koraaloranje nagels!

Cuteness alert! 005 is een superschattig, héél lichtroze kleurtje met verder weinig poespas of extraatjes, maar dat heeft zo’n schattig tintje wat mij betreft ook niet nodig. Voor zo’n licht kleurtje verbaasde me het best wel een beetje dat twee laagjes al meer dan voldoende waren voor een prima dekking!

De 5 limited edition zomerlakjes zijn voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij Etos, maar wees er snel bij want op=op!

Q: Wat vind je van de limited edition zomerlakjes van Etos? Ga je een paar van de kleurtjes scoren of laat je ze aan je voorbijgaan?

19 reacties op “Swatches Etos limited edition zomerlakjes – 001, 003, 004 en 005”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.